En ung «veteran» – Ryger

En ung «veteran»

Trym har vært med i a-stallen i Viking siden 2016. Han var med på å rykke ned i 2. div, da med en tilbaketrukken rolle i troppen. 4 år etterpå har han vært en nøkkelspiller når vi nå rykket opp i Rema 1000 ligaen. Vi er derfor glad for at Trym spiller for oss også neste sesong.

Trym som kommer fra «den grønne landsby» Randaberg, som er mer kjent for persille enn håndball, skal nå til med den 5. sesongen for Viking. Det har vært 5 år med store kontraster for 22 åringen der han har vært med på et nedrykk, 2 opprykk og han er nå en av 5 spillere som har vært i klubben hele denne reisen.

Foto: Trine Nessler Wichmann

Innsats og full tenning er gode kjennetegn for linjespilleren. Til tider går det litt hardt for seg og sammen med linjekollega Helgi Hildarsson Høydahl har også Trym fått noen ufrivillige turer på benken. 40 bestrafningspoeng gir en 3. plass på statistikken for fjorårets førstedivisjon.
https://randaberg24.no/2020/02/24/kriger-om-opprykksplass-til-eliteserien/
https://randaberg24.no/2020/03/09/randaberg-duo-rykket-opp-til-eliteserien/

Det blir spennende å se hvordan vi takler det å møte sterkere motstand.
Samholdet og stemninga i gruppa er en stor trivselsfaktor

Trym Hamre Johannessen

Trym i velkjent driv. Her mot Sandnes
Foto: Martin Knutsson

Om neste sesong sier Trym dette:
Jeg er ganske spent på det som kommer og hvordan laget vil takle utfordringen med å gå løs på kamper mot sterkere motstand. Det som har vært gøy med å være Vikingspiller er samholdet og stemningen i gruppa. Det håper jeg vi klarer å beholde også neste år.
https://www.vikinghk.no/spiller/6-trym-hamre-johannessen/