Endelig fikk Thomas noe å juble for – Ryger

Endelig fikk Thomas noe å juble for

Skader og lange perioder uten å kunne trene håndball er en hver spillers mareritt. Søndag fikk Thomas tillit i troppen mot Herulf og ikledde seg Rygerdrakta for første gang siden cupkampen i september. Ikke bare ble det seier og to poeng, med to seire til Viking i 2. divisjon ble det en fullkommen håndballhelg for 20 åringen.

Her scorer Thomas 1 av hans to mål bak Herulf Moss sin målvakt
Foto Svein Erik Fylkesnes

Med Steffan ute med skade var det endelig duket for Thomas i startoppstillingen. Lørdag var han i Bergen og tok 2 viktige poeng med Viking i 2. divisjon, søndag fikk han sporty nok fri av Viking som skulle ut i en ny viktig 2. div kamp mot Sotra og da gikk turen fra Bergen til Stavanger og klar for årsdebut i seriekamp for Ryger.

Thomas i duell med en Herulf Moss spiller
Foto Trine Nessler Wichmann

Og Thomas takket for tilliten med sine to første mål og med det en etterlengtet opptur i en håndballsesong der styrkerom og tribunen har vært like godt besøkt som håndballbanen. Og når du i tillegg får full pott med 2. divisjonslaget og med det sørger for at Viking har minst 1,5 fot i neste års 2. div, da må det være en fullkommen håndball helg.