Endelig håndballkamp igjen – Ryger

Endelig håndballkamp igjen

I går var det omsider klart for kamp igjen. Når vi tok juleferie 16. desember var det får som trodde at det skulle gå nesten 2 måneder før vi igjen kunne spille kamp. Fredag kveld var det Sandens som var motstander i Stavanger Idrettshall i en kamp som ble spilt over 3×25 minutt. Sluttresultatet ble 38-31.

Tore Nygård tar sats

Kampen var en typisk treningskamp der det viktigste for begge lag var å få testet ut i kampsituasjoner det du har trent på i den lange treningsperioden. Det var Sandnes som startet best og ledet i starten av kampen. Vi spilte greit bakover, men framover ble det mye bom og svake avslutninger. På det meste var de lyseblå foran med 3 mål. Utover i omgangen hevet vi oss noen hakk og til 1. pause var vi likt.

I omgang 2 og 3 viste vi at vi er et bedre lag enn Sandnes, spesielt når begge lag begynte å rullere på spillerne ble forskjellen på lagene større. Sandnes holdt seg greit med resultatmessig i omgang 2, mye takket være godt målvaktspill av Bø. Kjekt var det også å Simon Ypma tilbake i Storhallen. Vår tidligere målvakt delte spilletiden med nevnte Bø.

Det hele endte med 38-31 seier, et resultat som denne gang var helt betydningløst. Det viktigste denne gangen var at vi igjen kunne få trent mot et annet lag som et ledd i forberedelsene mot neste helgs kamp mot Nærbø i REMA 1000 ligaen.

Samson i godt driv. Foto: Hans Lie

Kampen ble spilt uten publikum i tråd med de retningslinjer gitt for treningskamper (covid-19). Lagene møtes igjen på onsdag til ny kamp, også denne spilles uten publikum.

Jesper får en god «klem».
Foto Svein Erik Fylkesnes

Søndag 21.2 kl 1900 er det klart for lokaloppgjør mot Nærbø. Billettinformasjon til den kampen sendes ut til sesongkortholdere, samarbeidspartnere og medlemmer i løpet av kort tid.

Tilbake i Storhallen, denne gang i lyseblått.