Endelig kamp igjen – Ryger

Endelig kamp igjen

Etter en ufrivillig kamppause blir det endelig kamp igjen søndag kl 15.30. Da er det tabellnabo Fjellhammer som kommer på besøk, et lag som rykket opp sammen med oss ifjor og som oss kjemper «kampen for tilværelsen» sammen med oss, Halden og Sandefjord.

Fjellhammerkampen markerer halvspilt serie og tar vi en titt på tabellen før denne kampen så ser vi at det er to lag med hhv 5 og 6 poeng som møtes. To lag som helst vil plusse på kontoen sin med ytterligere to poeng.
Vi har trent godt siden bortekampen mot Runar og etter at Joar Gjerde ledet laget i 14 dager har Scott Harrington nå kommet tilbake fra karantenen etter utenlandsreisen. Duoen har nå planene klar fram mot kampen søndag og på benken til denne kampen setter blir både fjorårets- og årets trener å finne. Med to hardtarbeidende og grundige trenere kan vi garantere at det er et velforberdt Vikinglag som entrer storhallen søndag.

Slike bilder vil vi se søndag.
Foto: Trine Nessler Wichmann

Vi møtte Fjellhammer to ganger i fjor, begge endte med tap. Borteoppgjøret ble en tøff fysisk kamp hvor hjemmelaget trakk lengste strået. Hjemmekampen 11. mars ble en underlig affære. Begge lag var klar for opprykk og begge lag hadde flere spillere ute. Også her trakk Fjellhammer det lengste strået, men det kampen nok huskes best for er at det var siste gang guttene spilte håndball sammen før Norge stengte ned dagen etter.

Mange tøff tak mot ØIF, det blir garantert enda flere søndag når FJellhammer kommer på besøk.
Foto: Trine Nessler Wichmann

Som oss kommer Fjellhammer til Rema 1000 ligaen fra 2. divisjon. Mens vi måtte ha to sesonger på nivå 2 tok Fjellhammer på imponerende vis strake veien opp. Det betyr to ferske lag på toppnivå som begge kjemper en innbitt kamp mot mer erfarne og økonomisk mer robuste eliteserieklubbene i «kampen om tilværelsen».

Søndag trenger vi din støtte. Mot ØIF fikk vi god støtte på tribunen til tross for at bortelaget var mange hakk bedre enn oss. Denne støtten ønsker trenger vi søndag. Med vind, regn og ufyselig vær ute er det utmerket å gå på håndballkamp.
Gå inn i appen eller på viking.woow.no for å sikre det billett.