Et hakk for gode – Ryger

Et hakk for gode

Vi går respektløst til verks og henger med i omlag 10 minutt. Dessverre for oss var ØIF på hugget i dag og når vi gjør litt for mange unødvendige tekniske feil og bommer på store målsjanser blir vi straffet hardt når motstanderen er så god som idag.

ØIF kom fra en hjemmeflause mot Fjellhammer der berget et poeng i siste sekund til Stavanger for å revansjere seg. Det var et toppet ØIF lag anført av Stavangergutten Mario Matic i storform som hadde bestemt seg å vise seg fra sin beste side. Da er det tydelig at det er noen hakk opp fra å være et ungt nyopprykket lag til et erfarent Rema 1000 ligalag med ambisjoner om å utfordre Elverum.

Tøffe tak. Her er det Trym som kler av ØIF.

Aftenbladet om kampen:

Rogalands avis om kampen

Jonas i duell med Heia og Rammel
Foto Trine Nessler Wichmann

Vi går respektløst til verks og leder 2-0. Vi henger med til det er spilt 10 minutt. Da knepper gjestene opp noen hakk med stor trykk i ankomstspillet blir vi hengende etter. Framover blir det vanskeligere å komme til sjanser og litt for mange ganger brenner vi sjanser som skal i mål, iallefall om du skal ta poeng i Rema 1000 ligaen.

Olaf Richter Hoffstad ble belønnet med uttak på a-landslaget
I dag endte det med tidlig dusj når han midtveis i første omgang fikk se det røde kortet.

Mario Matic og Ole Andre Lerang ble kåret til lagenes beste spiller og fikk flotte blomster fra Musegatens blomster.

Selv om det spenningen uteble sørget publikum for god stemning. Tilreisende ØIF supportere satte standarden og hjemmepublikummet fulgte opp. Takk til dere alle som var med på å skape god stemning og for at dere støtter oss når vi trenger det som mest.

Neste søndag møter vi Runar borte for det blir en landslagspause. Neste hjemmekamp blir mot Fjellhammer 15. november. Håper vi ser deg igjen da.