Etmålstap mot opprykksklare Follo – Ryger

Etmålstap mot opprykksklare Follo

Vi setter punktum for sesongen 23/24 med etmålstap mot ubeseirede Follo. Vi hadde mulighetene til å få med oss et poeng, men det siste angrepet rant ut i sanden og vi avslutter dermed med 27 poeng og en 6 plass.

Ingen av lagene hadde annet enn æren og spille for og kampen bar preg av dette med mange bytter og litt lavere tenningsnivå enn om oppgjøret hadde vært tidligere i sesongen.

Det var gode målvaktsprestasjoner i begge endene av banen. Foto Svein Erik Fylkesnes

Vi kommer best i gang, tar initiativet og etter 20 minutt leder vi 10-7. Follo gir seg ikke uten kamp og går fra 3 bak til 1 foran på på noen få minutter og når lagene går til pause er stillingen 15-15. Etter en jevn start på andreomgangen er det hjemmelaget Follo som tar grepet og kampen ser ut til å være tapt når hjemmelaget går opp i 3 målsledelse og det gjenstår 4 minutt. Men vi viser moral og kjemper oss tilbake og vi får en siste mulighet til å få med oss poeng når vi har ballen i siste angrep, men et Follolag som kun har avgitt 2 poeng klarte å ri av det siste angrepet og kunne nok en gang juble for en 2 poenger.

Andreas kåret til vår beste spiller etter å ha notert seg for 9 mål.

En berg- og dalbane sesong er nå over, heldigvis har vi hatt fin utvikling og laget har hevet seg og selv om vi har hatt stor skadeproblematikk så har de unge som har fått sjansen tatt de rollene de har fått. Nå ser vi framover til neste sesong, skal ta med oss det positive fra sesongen som har vært og komme ennå sterkere tilbake neste sesong.

Vi gratulerer Follo med opprykk. Samtidig som vi spilte utspant det seg et nedrykksdrama der det tilslutt ble Bergsøy som måtte ta turen ned i 2. divisjon sammen med Randesund, Fyllingen og OSI.