Farmen light- en god start på sesongen – Ryger

Farmen light- en god start på sesongen

Da var vi vel hjemme etter 3 flotte dager i Flekkefjord. I år som i fjor la vi oppkjøringen i sommerbyen lengst vest i Agder. Selv om himmelens sluser åpnet seg midt under grillingen på Hidra lørdag så har resten av helga bydd på godt sommervær og oppholdet på Fjellgarden Li på Hidraheia innfridde forventningene. Takk til vår samarbeidspartner Svein Kvia for lån av biler.

Går det an å få en dusj? Etter 3 dager med høyt aktivitetsnivå med trening, sosiale aktiviteter og flere konkurranser var det bading på Grønnes i Flekkefjord og i bekken på Li var det flere som lengtet etter varmt rennende vann etter at styrkeøkta og løpesekvensen i Flekkefjord Sparebank Arena var unnagjort. Men også søndag ble det tur til Grønnes og bading i 16 grader og saltvann. Oddsen for at de fleste fort fant en varm dusj når de kom hjem var ikke stor.

Sven Kvia er en god samarbeidspartner. Turen til Flekkefjord og Hidra gikk med biler lånt av vår samarbeidspartner. Takk også til Flekkefjord kommune som åpent både Ueneshallen og Flekkefjord Sparebank Arena for at vi kunne trene.

Vi har store utskiftninger i spillertroppen og turen ble derfor en fin måte å bli bedre kjent med våre nye spillere. Og for noen flotte nye gutter vi har fått inn i laget, vi gleder oss til fortsettelsen.

Været snudde like fort som det en håndballkamp kan. Fra sol og blå himmel til himmelens sluser åpnet seg på kort tid. Da var det bare å finne det som var av regntøy, for konkurransene måtte gå sin gang.
Det var nok lite kortspill, iallefall ikke poker, den gangen fjellgården Li var i full drift. Men pokerbordet var med på turen…

Nå venter 14 dager med trening før vi helga 11-13. august først skal ha samtrening med Bjørnar fredagen og lørdagen før vi søndag tar turen til Stord for å møte Viking TIF. Første seriekamp er borte mot Randesund lørdag 2. september.