Fikk oss en på tryne – Ryger

Fikk oss en på tryne

Vi legger ned en solid innsats og viser virkelig at dette er en kamp vi ønsker å vinne. Men Sandefjord på det kaliberet de viste i går så er det ingen lag i 1. divisjon som er i nærheten av de. De var rett og slett et hakk for gode for oss. Nå tar vi juleferie og selv om vi ble slått er vi definitivt ikke utslått. Vi har tatt store steg i løpet av sesongen og med en skadefri oppkjøring til sesongens del 2 skal vi virkelig utfordre på Sandefjord og øvrige lag som vil kjempe om opprykk og kvalifisering.

Tøffe dueller og dessverre blir vi denne gang hengende på etterskudd. Men vi reiser oss, igjen, Garantert
Foto Svein Erik Fylkesnes

Det begynte så godt. Vi står bra bakover, vinner baller, får kontringer og leder 3-0. Men Sandefjord spiser seg innpå og kommer ajour. Lagene følger hverandre utover i omgangen og vi er i aller høyeste grad med i kampen til tross for at ting ikke helt flyter og at vi i denne perioden nok opplever at både marginer og dommeravgjørelser ikke går helt vår vei. Sandefjord kommer 3 foran, vi kommer tilbake og har mulighet til å komme et bak til pause, men brenner siste skudd, akkurat med nok marginer til at Sandefjord kontrer imot og den luken som vi ikke ville de skulle få.

Trondur tilbake fra skade og blir vår toppscorer og bestespiller.

Andreomgangen blir som første. Stor innsats fra begge lag, men forskjellen nå er at gjestenes målvakt Sander Akerlie nok en gang stenger bakover og med det drar gjestene fra i målprotokollen og et kvarter i ut i omgangen er kampen mer eller mindre avgjort.

Sander Akerlie drev oss til frustrasjon og plukket skudd fra alle vinkler.
Foto Trine Nessler Wichmann

All honnør til våre gutter som står på i 2×30 minutter. Innsats og vilje skortet det ikke på, dessverre for oss var Sandefjord på hugget og deres erfaring og rutine kom mer til syne og de vinner fortjent og har hånd om den 2. opprykksplassen.

VM finale og julestri var ikke den beste inngangen til en toppkamp og dessverre klarte vi ikke å skape den rammen på tribunen som vi hadde håpet på. Kun drøye 200 tilskuere var tilstede og fikk se at gjestene hadde kommet med feil draktsett og måtte spille i Hundvågdrakter.

Vi har fått oss noen smeller før denne sesongen, da mye grunnet svake prestasjoner. Nå skal vi reise oss til sesongens del 2.
Foto Trine Nessler Wichmann

Vi tar nå jule- og landslagsfri i skuddhold til kvaliken. Det etter en trøblete start på sesongen. Nå satser vi på en god oppkjøring. Sesongen er lang og vi skal være med å kjempe i toppen helt ut.