Finpuss før lokaloppgjøret – Ryger

Finpuss før lokaloppgjøret

Søndag 6. februar kl 18.00 spiller vi lokaloppgjør mot Stavanger IF. Etter en lang treningsperiode skal vi fredag og lørdag ha fellesøkter og kamp mot opprykksrival Sandnes for å gjøre oss kampklare. Sandnes har fått sin første seriekamp etter EM pausen utsatt grunnet corona.

Det var tøffe tak når vi møtte Sandnes i Stavanger Idrettshall. Her forklarer Trym dommeren at han tar feil
Foto Hans Lie

Etter at vi fikk en brå slutt på høstsesongen med nedstenging, utsettelse av kamp og ikke mulighet til å trene håndball på flere uker er vi nå tilbake i hallen med håndballøkter. Vi ser fram til å krige om poeng og gleder oss stort til vårsesongen der målet er å finne fram den gode formen vi hadde før vi tok juleferie.

Jonas er tilbake fra juleferie og landskamper på Færøyene og klar til sesongens del 2.
Foto: Trine Nessler Wichmann

Vi går en ny usikker tid i møte og selv om lettelser i restriksjoner tillater både treninger og kamper så vil corona prege oss utover vinteren og våren også på håndballbanen. Det har vi erfaring med og skal ta det med oss inn i vårseongen.
Selv om vi er rivaler på banen og begge ønsker hånd om en av topp plasseringene så finner begge lags trenere godt utbytte i å jobbe sammen i oppkjøringen fram mot første seriekamp.

Fredag blir det fellestrening mellom de mørke- og lyseblå, mens det lørdag blir internkamp. Vi satser på to gode økter og ei god treningsuke fri for smitte slik at vi igjen kan komme igang med kamper.

Billetter til lokaloppgjøret mot Stavanger IF finner du i appen vår eller på viking.woow.no