Follo onsdag: – To lag som må og vil vinne – Ryger

Follo onsdag: – To lag som må og vil vinne

Etter tapet mot ROS har vi gjort mulighetene til kvalik små, men de er der og vi skal bite fra oss til siste slutt. Follo er også på vikende front i forhold til Bergen og Sandefjord og må ha to poeng om de skal henge med i toppen. Med andre ord, det ligger mye i morgendagens kamp. Kampstart kl 17.30 i Stavanger Idrettshall.

Fra fjorårets kamp der Viking møtte Follo
Foto Atle Mork Oftedal

Follo er et lag vi etter hvert kjenner godt og der vi har hatt en tilnærmet broderlig deling av poeng. Vi har sjeldent kommet fra Follo med poeng, mens Follo på sin side har reist fra Stavanger uten poeng. Follo vant høstens oppgjør der vi taper etter en svak førsteomgang. Nå er det revansjens time i en kamp som garantert blir underholdende. Sjeldent er utgangspunktet bedre for den nøytrale tilskuer når begge lag må vinne, ønsker å vinne og der det betyr det lille ekstra å vinne.

Våre prestasjoner har vært omtrent som været den siste uka, fra det strålende til det helt grå. Vi har på vårt beste vært gode, slått Viking TIF borte og spilt flere gode kamper, men vi har også etter jul gått på bananskall både mot Fyllingen og ROS. Det gjør at vi har et dårligere utgangspunkt inn mot sesongavslutningen enn det vi kunne og burde hatt.