For en håndballkveld – Ryger

For en håndballkveld

For noen kontraster. Sist søndag forsvant guttene hjem stillferdige og triste etter å tapt mot Fjellhammer. I kveld slår vi tilbake med selvtillit, vilje og passion og feier formlaget Kolstad ut av Stavanger Idrettshall med 9 målsseier 36-28.

Her er det stengt. Helt stengt.
Foto: Trine Nessler Wichmann

Håndballgodbitene på klubbsiden i Stavanger de senere år har ikke vært mange og i så måte var dette en kamp som nok vil huskes lenge. Kolstad kom til Stavanger som storfavoritt etter 4 seire på de siste 5 kamper og med en 11 målseier fra det første oppgjøret var det få som levnet det unge Vikinglaget en sjanse.

11 mål, hvorav 3 på straffe. Årsbeste for Viking og Kjartan
Foto: Svein Erik Fylkesnes

Det fysisk robuste Kolstadlaget fikk juling så det holdt og ble mer og mer frustrerte utover i kampen. Ikke vet vi om dopingkontrollørene hadde tenkt seg til hallen eller om de så kampen på handballtv.com og fant ut at her måtte det tas en sjekk. For i dag var guttene proppet full av innsatsvilje og selvtillit og med tapet sist søndag friskt i minne måtte de tilstedeværende klype seg i armen og lure på hva de har foretatt seg siste uka.

Jonas Gunnarsson Djuurhus herjet med trønderne og spilte sin beste kamp i VIkingdrakta.
Her med bloster som BB fra Musegatens blomster

Det var stavangersk festaften. Det var ikke minst færøysk festaften. Kolstadtrener Stian Gomo sa til klubbens hjemmeside at de hadde brukt mest tid på seg selv og mindre tid på Viking. Det angrer han nok på i dag.
For en ting at de fysisk overlegne Kolstadspillerne ble seende ut som veike juniorer i duellene, en annen ting er at i dagevis kommer til å ha mareritt men tanke på hvor mange ganger Jonas Gunnarsson Djuurhus og Kjartan Johansen kjørte karusell på de.

Kolstad prøve alt, men var sjanseløse idag
Foto: Svein Erik Fylkenss

Dette var en stor lagseier. Vi må og rette en stor takk til vårt trofaste publikum som lager en enorm steming og heier oss fram når det gjelder som mest.

Sist søndag sov vi dårlig etter en skuffende prestasjon. Skulle vi sove dårlig i natt er det fordi vi er så glade for at vi har fått vist vårt toppnivå. Det var så bra at vi knapt kunne drømt om det.

En trener som var en smule glad i dag…
Foto; Trine Nessler Wichmann