Fører vikingskipet videre – Ryger

Fører vikingskipet videre

Han nyter stor respekt både på og utenfor banen. Han er en viktig kulturbærer og har betydd svært mye for klubben de 3 sesongene han har spilt for oss. Det er derfor svært gledelig at kapteinen på skuta Helgi Hildarsson Høydal nå har signert ny kontrakt og blir å finne i mørkeblått også neste sesong.

Helgi scorer mot Kolstad
Foto: Trine Nessler Wichmann

Mandag ventes avklarende svar fra Norges Håndballforbund på hva som skjer videre med sesongen 20/21. Vi ligger utsatt til og vet fortsatt ikke om vi blir å finne i Rema 1000 ligaen eller i 1. divisjon. Når ting var som mørkest etter nedstengingen i fjor var Helgi den første som signerte ny kontrakt. Kun noen dager unna det som kan avgjøre hvor vi spiller neste sesong har han valgt å skrive under for et nytt år hos oss. En kaptein går alltid foran.
På banen. Utenfor banen. Helgi er og vil alltid bli en kaptein. Derfor er det en svært god dag for oss alle når han nå velger å bli med oss videre.

Satser på mange mål også neste sesong som her mot Sandefjord
Foto: Trine Nessler Wichmann

Helgi sier dette om videre spill i Viking:
Jeg er svært fornøyd med å bli med videre i Viking. Jeg trives veldig bra i byen og jeg har fått en stor kjærlighet for klubben. Jeg synes det skjer mange bra ting i klubben og det er en ære å få bli med på reisen mot målet å bli en etablert Rema 1000 liga klubb.

Trener Scott Harrington er selvsagt også strålende fornøyd med at kapteinen står ved roret også neste sesong:

For meg som trener er det avgjørende at kapteinen er med videre. Helgi har vært central i oppbyggingen av kulturen de siste årene og har en profesjonell ledelse og eierskap til de standarder vi har i Viking.
Helgi har en bestemt spillestil, som kommer til å passe riktig godt inn i neste sesongs konsept. Men sin første sesong i Rema 1000 ligaen bak seg vil han få en ennå større rolle neste sesong.

Med Helgi på plass, er en viktig brikke på plass for at vi skal nå våre målsetninger for neste sesong.

Kapteinen og treneren. Sammen skal de føre Vikingskipet framover også neste sesong
Helgi i velkjent driv
Foto: Svein Erik Fylkesnes