Forlater Viking – Ryger

Forlater Viking

Ulrik har meddelt Viking om at han ikke ønsker å spille i 1. divisjon og velger å bruke nedrykksklausulen til å si opp sin kontrakt med Viking.

Ulrik kom til oss før denne sesongen fra Viking TIF og har vist at han er en ung spiller med høyt toppnivå. Han var vår beste spiller i de avgjørende kvalifiseringskampene og viste her hvor god han er på sitt beste.
Etter en vanskelig start på sesongen med skadeproblemer og hele oppkjøringen på sidelinja viste han i flere kamper, som mot Kolstad og Halden, hvor stort potensiale han har. Når kvalifiseringskampene skulle spilles etter 5 måneders kamp pause og med en ny skadeperiode i inngangen til kampene, viste han sitt toppnivå når det gjaldt som mest. En sterk prestasjon.

Ulrik Berge Eriksson, foto Svein Erik Fylkesnes

Heldigvis har vi et godt alternativ på høyrekanten og vi vet at Vegard både holder nivået og vil løse den rollen godt. Oppsigelsen til Ulrik kom noe overaskende på oss og kort tid før klausulen utløpte, så i jakten på nye spillere har ikke høyre kantposisjon vært prioritert.

Vegard Sømme Dybdahl vårt andre høyrekant får mer ansvar nå
Foto: Svein Erik Fylkesnes

Viking har over år vist seg som en fin utviklingsklubb og Ulriks utvikling er nok et bevis på at Viking og Stavanger er en god klubb for unge ambisiøse spillere som vil bli satset på.

Det jobbes fortsatt med å styrke laget ytterligere. Usikkerhet rundt divisjon gjorde spillerlogistikken krevende og vi har foreløpig ikke funnet de spillerne som vi tror kan heve laget. Ambisjonene om å hente et par spillere står fortatt ved lag.