Første kamp unnagjort – Ryger

Første kamp unnagjort

Bjerringbo Silkeborg (BSH) ble en akkurat så tøff motstander som vi trodde. Nå har vi fått en smakebit på hvor lista ligger hos de beste lagene i norden. 37-17 stod det på måltavla etter 2×30 minutt

Samson er tilbake i troppen etter at han måtte bli hjemme ved avreise grunnet sykdom. Han fikk noen minutter på banen og fikk som resten av laget kjenne på et nivå høyere enn det vi er vant til.
Foto: Trine Nessler Wichmann

BSH er et svært godt håndball lag med både en topp og bredde mange klubber kan misunne. Det fikk vi erfare i dagens treningskamp der det ble gutter mot menn. Å møte tre danske europamestere i midtforsvaret er mange nivåer opp fra den hverdagen vi har levd i 1. divisjon. Kamper mot så gode motstandere er god trening når vi skal forberede oss til en ny hverdag i Rema 1000 ligaen.

BSH satte standarden fra start og viste fort at det ikke skulle bli enkelt å trenge gjennom et godt dansk forsvar. Da går det som det ofte gjør når motstanderen er noen hakk bedre, avslutningene må tas fra dårligere posisjoner, treffprosenten blir lavere og du får mål i mot.

Viking blir i Danmark fram til onsdag kveld. Nå venter flere treningsøkter før vi søndag kl 14.00 skal møte det danske førstedivisjonslaget HC Midtjylland til ny kamp.

Scott og resten av Vikinglaget blir i Danmark fram til onsdag kveld.