Fulltegnet Uego håndballskole – Ryger

Fulltegnet Uego håndballskole

Mandag er 100 håpefulle håndballspillere klare for 5 dager med håndballmoro i Hetlandshallen og Gautesetehallen. Savnet etter håndball er stort.

Det så lenge mørkt ut med tanke på å få gjennomført årets Uego håndballskole, men med dagens retningslinjer så lar dette seg gjøre og rekordpåmelding viser at håndball er noe som har vært savnet.

Under årets håndballskole vil 4 av gruppene ha tilholdssted i Hetlandshallen, mens den 5. gruppa vil være i Gautesethallen. Vi er glad for at værmeldinga er god for å få plass til så mange som mulig vil vi ha ei basisøkt ute pr dag. Det betyr at 80 ungdommer kan være i aktivitet samtidig i og rundt Hetlandshallen. Og med fotballskole arrangert av Vaulen på 7 er banene på utsida av hallen kan man trygt si at det blir ei uke slik idretten liker det best: – Stor aktivitet blant barn og unge.

Grunnet corona klarer må deltakerne denne gang ha med seg mat selv, men vi er svært glad for at Rema 1000 sponser oss med frukt som alltid er viktig å spe på med i pausene.

Fra en tidligere håndballskole
Foto Trine Nessler Wichmann

For å imøtekomme håndballen coronaretningslinjer styrker vi antall instruktører pr dag slik at det totalt vil være 2 instruktører på gruppe, altså 10 totalt.

Vi ser fram til 5 kjekke aktive dager med motiverte unge håndballspillere
Foto: Trine Nessler Wichmann