Håkon med videre som fysisk trener – Ryger

Håkon med videre som fysisk trener

Han er kanskje den dere har lagt minst merke til i vårt støtteapparat, men jobben han har gjør er en av de viktigste. God fysikk er viktig i håndball og jobben med få spillerne i fysisk form er i gode hender når Håkon Halvorsen står bak opplegget.

Fysisk trening er viktig i håndball. Da er det godt å vite at vi har med en av de dyktigste i vårt team. Håkon er lærer på St. Svithun videregående skole i talenter mot toppen og han er også involvert i yngre landslag i håndball. Hos oss har han vært med siden Joar overtok for 4 år siden og med ny avtale på plass blir dette nå det 5. året han skal jobbe med den fysiske delen av håndballen.

Foruten deltakelse på den faste fysiske økta og på morgentreningen torsdagene jobbes det også individuelt med hver spiller og med de ulike posisjonene ift hva og hvor mye det skal trenes fysisk. Det er derfor godt å vite at vi har med oss en så stor ressurs som det vi har i Håkon.

Så når du leser dette og vi går inn mot ferie så er det programmet til Håkon spillerne nå trener etter og som gjør at de forhåpentligvis er godt fysisk rustet når treningen starter opp igjen i uke 30.