Håndballmoro med Midtbygden – Ryger

Håndballmoro med Midtbygden

Målet med etableringen av Ryger er også å spre interesse, entusiasme og utvikle både bredde og elite. Vi har denne sesongen hatt et tett samarbeid med Hundvåg, Mastra, FGI, Brodd, Stavanger IF og Midtbygden. Uka før påske var vi på besøk hos MIL mens MIL var maskoter og hadde pauseaktiviteter under kampen mot Follo.

Magnus på besøk hos MIL

I forkant av Follo kampen var Magnus på Tau og besøkte MIL. Dagen etter var flere av MILs spillere maskotter og stod for pauseaktivitetene.

Foto Trine Nessler Wichmann
Ivrige unge MILspillere skaper stemning på kampen.
Foto Trine Nessler Wichmann

Gjennom sesongen har klubbene sammen med Ryger satt opp en aktivitetsplan, aktiviteter som har vært gjennomført er spillerbesøk, kurskveld og samling med lederne mellom klubbene for å dele på erfaringer og knytte kontakter. Samarbeidsklubbene får også mulighet å invitere sine sponsorer og samarbeidspartnere inn i Rygers sponsornettverk.

Les mer på Midtbygdens hjemmeside
https://www.midtbygdens.com/minihandballen-maskoter-for-ryger/

For Ryger er det å engasjere barn- og unge helt nødvendig for å gjenskape håndballinteressen i distriktet. I en hverdag med mange tilbud og minimal medieinteresse så er kontakten med grasrota svært viktig, så tror vi fast bestemt at det er av stor verdi for bredden å ha kontakt med elitemiljøet, det er tross alt i bredde morgendagens Rygerspillere skal rekrutteres.