Håndballskole og Nærbø på dagens meny – Ryger

Håndballskole og Nærbø på dagens meny

I dag møter vi Nærbø og får med det en ny mulighet til å måle krefter mot et lag som er godt etablert på øverste nivå. Før det er det Uego håndballskole som står på programmet.

Kjartan og resten av Vikinglaget er klare til kamp mot Nærbø idag
Foto Trine Nessler Wichmann

Alle lag er nå inne i harde treningsperioder der det fysiske grunnlaget for sesongen skal legges. Etter 3 uker med harde økter har spillerne denne helga hatt frihelg. Denne uka starter med kamp og fortsetter med en ny hard trenings uke.

Til dagens oppgjør så stiller vi uten Ole Andre Lerang, Lars Henrik Hygen, Ulrik Berge Eriksson og Kristian Søraker. Rasmus Bertelsen har ennå ikke kommet fra Danmark og vil derfor selvsagt heller ikke spille. Utover det er det en kampklar og motivert tropp som gleder seg til første kamp lokalt siden siste hjemmekamp i midten av mars.

Denne uka er 80 håpefull på Uego håndballskole i Hetlandshallen.

Denne uka gjennomfører vi også Uego håndballskole i Hetlandshallen. Håndballskolen er fulltegnet, dvs 80 ungdommer, som er det maks antallet vi kan ta innenfor gjeldende smittevernregler. Instruktører er spillere fra vårt a-lag. Omlag 10 spillere skal innom denne uka for å bidra som instruktører for framtidas håndballspillere.