Haslum for sterke – Ryger

Haslum for sterke

Haslum vinner 29-25 og tar to velfortjente poeng. Vi møter et bedre lag og våre feil framover blir hardt straffet med kontringer i mot.

Vi reiser til Nadderud uten en skadd Sebastian Waage Mossestad. Med det blir en vanskelig angrepsjobb enda vanskeligere og det er balltapene mot etablert forsvar som gjør at hjemmelaget går fra 3-3 til 7-3. Til pause er vi under med 16-12. Vi kommer på etterskudd ved flere anledninger og spiller hele 8 minutt i undertall etter 4 utvisningsminutter.

Et stort lyspunkt Ulrik Berge Eriksson. Etter et langt skadeavbrekk viste bergenseren flere flotte scoringer. Nå satser vi på at han er ferdig med skader og at han fortsetter sin framgang på høyrekanten.

Ulrik Berge Eriksson endelig på banen og med flere flotte scoringer mot Haslum

Trener Scott sa til håndballtv at målet var å holde Haslum på maks 4 mål de første 10 minuttene av andre omgang. Det klarte vi ikke. Som i den gode perioden til hjemmelaget i første omgang slet vi mot et godt forsvar og våre feil ble straffet med kontring og mål i mot.

Men gutta skal ha for moralen. Denne gang brettet de opp ermene og gav alt også når det så mindre oppløftende ut i målprotokollen. 7 mot 6 spillet lyktes vi med og Helgi fant veien til nettmaskene hele 7 ganger og viste at kampformen er god.

Helgi noterte seg for 7 mål. Foto Svein Erik Fylkesnes

Haslumkampen er nå historie og vi retter blikket fram til søndag når ØIF Arendal kommer på besøk. Da skal vi ta med oss det beste fra kampen idag, løse det vi slet med i dag på en bedre måte og vi skal gå på banen for å gi sørlendingene kamp om poengene.

Det er ventet en gjeng bortesupportere og kun få billetter ledige nå. Vi trenger din støtte og billetter finner du i vår app eller på www.viking.woow.no

Ole Andre Lerang ble kåret til vår beste spiller. Foto: Nanco Hoogstad.