Henter inn 7 mål, uavgjort i Bergen – Ryger

Henter inn 7 mål, uavgjort i Bergen

Fyllingen gikk til pause med 5 målsledelse etter å ha ledet med 7 mål og hadde fått kampen inn i sitt spor. Denne gangen reiser vi oss og kommer mesterlig tilbake. Det blir intense sluttminutter som ender med uavgjort.

9 mål fra Herman i går. Vi håper skuddarmen er like godt innstilt når ROS kommer til Stavanger onsdag
Foto Trine Nessler Wichmann

Vi starter kampen bra, kommer to foran og har muligheten til å gå opp til en tremålsledelse før 10 minutter er spilt. Så faller vi sammen, slipper Fyllingen inn i kampen og Trygve Jensen sier takk for sist til gamle lagkamerater og stenger buret bakover. I løpet av 15 minutter har to mål foran blitt 7 mål bak og etter 25 minutter tvinges Jonas og Tord til å ta vår andre time-out. Det var et lurt valg. Det legges om til 5-1 forsvar, vi stresser hjemmelaget og knepper inn to mål før pause og går til pause med tro på at dette kan snus.

Vi er mer med i starten av 2. omgang, hjemmelaget holder avstanden i målprotokollen de første 6 minuttene før vi starter opphentingen. I løpet av 10 minutter er vi foran og har tatt tilbake initiativet. Resten av kampen blir en jevn affære, det veksler mellom uavgjort og en knapp ledelse til oss. Vi går opp i ledelsen få sekunder før slutt, men et det siste angrepet fra Fyllingen klarer vi ikke å stå i mot, dermed ender det uavgjort.

Med forsvarrskjempen Ferdinand ute ble det en vanskelig inngang til kampen. Vi satser på at han er tilbake onsdag mot ROS.

Vi burde kanskje kunne tatt med begge poengene, vi kunne fort falt sammen og måtte reise poengløse hjem. Vi tar med oss at vi reiser oss mesterlig etter den svake perioden i første omgang og at vi tross alt får med oss poeng i en kamp hvor motstanders målvakt har en redningsprosent så høy at det nesten skal være umulig å tape kamper. Vi må og legge til at vår forsvarskjempe Ferdinand måtte bli igjen i Stavanger grunnet sykdom.

Allerede onsdag er det ny kamp, da hjemme i Stavanger Idrettshall mot ROS kl 17.45. Vi trenger din støtte på tribunen da, håper vi sees