Herlig innsats gav to viktige poeng – Ryger

Herlig innsats gav to viktige poeng

Det var et revansjesugent Rygerlag som entret Stavanger idrettshall søndag med et mål for øye, to poeng og vise seg fra sin beste side.

Tøffe dueller og mye juling for Melhusgutta. Her er det Sune og Mikkel som viser muskler
Foto Svein Erik Fylkesnes

Du så det fra første duell, i dag skulle poengene bli igjen i Stavanger. Det var et sultent og poenghungrig Rygerlag som entret Stavanger Idrettshall med innsats og vinnervilje. Det unge Melhuslaget fiTkk kjenne på et av våre sterkeste kort, fysikken og til sist var det som skilte lagene denne gang. I en spennende og underholdende håndballkamp viste det unge Melhuslaget at det er en grunn til at de er med og kjemper om kvalifiseringsspill. De spiller med tempo, har flere spennende talenter som vi kommer til å se mer av framover og så har de en målvakt som vartet opp med en rekke gode prestasjoner når de er i ferd med å miste kampen.

Theodor med et av sine 4 mål i kveldens kamp. Foto Svein Erik Fylkesnes

Tapet mot OSI gjorde at vi satte oss i en vanskelig tabellposisjon. I en divisjon der alle stort sett slår alle er det et bikkjeslagsmål om tabellplasseringene og med tap i kveldens kamp hadde vi lagt ytterligere press på våre skuldre inn mot de siste 5 kampene. Det ble heller ingen enkel inngang til kampen med flere spillere ute med skade. Til kveldens kamp hadde vi kun to kantspillere i tillegg til Linus som er ute i en lengre periode. Men dette så ikke ut til å påvirke oss, med hjerte utenpå drakta så stod vi til tross for smal kamptropp løpet ut og var gjestene fysisk overlegne.

Melhus hang med i målprotokollen til det var spilt ca 20 minutt. Da var vi et mål foran. Gjestene begynte å merke fysikken og gjorde flere feil og ble gående mer på tvers og vi takket og bukket og gikk fra 7-6 til 13-9, til pause var vi 3 mål foran 13-10. I slutten av omgangen mister vi initiativet, like før pause får Andreas en 2 minutter, like etter pause måtte først Sindre og så Mikkel ut og vi må en lengre periode spiller med to mann mindre. Melhus takker for invitasjonen og 3 mål foran ble i løpet av noen få minutter 2 mål bak.

En lengre periode med to mann utvist gjorde at Melhus kom tilbake i kampen i starten på 2. omgang. Foto Hans Lie.

Men vi gir oss ikke og kjemper oss inn igjen i kampen. Midtveis i omgangen er vi to foran, Melhus kommer likt med oss 10 minutter før slutt, men derfra og inn er det vi som har mest krefter og vinner fortjent og tar to svært viktige poeng. En stor del av æren for at Melhus hang med så bra var målvakt Sondre Orheim som i en matchavgjørende periode vartet opp med den ene klasseredningen etter den andre. I andre ende stod fjorårets Melhusmålvakt Odne Evensen Hagen en god kamp for oss og målvaktene ble kåret til banens beste.

Noe solid kamp av Sune Ruud både for- og bakover på banen. Foto Svein Erik Fylkesnes

En som kunne fått blomsterbuketten fra Musegatens blomster var Sune Ruud. Unggutten har etter skadeavbrekket kommet sterkt tilbake og levere en strålende kamp i begge ender av banen. Ikke minst setter han noen viktige scoringer med en selvtillit og presisjon som ofte hører mer erfarne spillere til.

Odne leverte en god kamp mot gamle lagkamerater og fikk blomster fra Musegatens blomster, Foto Hans Lie.

Neste søndag går turen til Horten for å møte Falk. Falk er i storform og har los på kvalikplassen, det blir en fin utfordringer for oss og klarer vi å gjenskape vinnerviljen fra denne kampen skal vi by vertene en tøff kamp om poengene.

gikk til i duellene med livet som innsats.