Herlig innsats var ikke nok – Ryger

Herlig innsats var ikke nok

Vi kriger og slåss i to kamper og gjorde et hederlig forsøk mot Rema 1000 ligalaget. Vi spiller i store perioder jevnt med Kristiansand, men som fryktet ble elitelaget et nummer for stort for oss og vi blir nådeløst straffet når vi har våre svake perioder. Selv om skuffelsen var stor hos spillerne etter kampen i går så er det bare å se opp og fram, vi kommer garantert sterkere tilbake.

so near both yet so far
Foto Atle Mork Oftedal

Rammene for den 2. kvalik kampen var så absolutt tilstede med nesten 1000 tilskuere, stor stemning og en atmosfære en kvalikamp verdig. Gjestene fra Kristiansand gjorde det de kunne for å legge en demper på håndballfesten og straffet oss nådeløst fra start. Med 0-5 i sekken etter åpningsminutter som ikke var helt etter vår plan så det ut til at festen var over nesten før den var begynt. Vi kommer oss til hektene og kommer inn i kampen, men hver gang vi er i posisjon til å knappe inn ledelsen så slår sørlendingene tilbake og når vi går til pause er vi 6 mål bak.

Men gutta viser moral. Vi kjemper oss tilbake i kampen og på det nærmeste er vi 3 mål bak. Vi er tøffere i duellene og står bedre i mot Krs tunge skyts og de mest optimistiske øyner muligheten til å ta igjen gjestenes ledelse. Men tida gikk for fort, de siste ferdighetene og marginene manglet, det ble for tøft å ta igjen de 6 målene vi måtte hente inn fra 1. omgangen og dermed måtte vi for 2. året på rad se oss slått i en kvalik. Det var naturlig nok en svært skuffet spillergruppe etter kampen, for denne kampen hadde de så lyst å vinne.

Jesper Røisland har tatt store steg siste månedene og ble kåret til vår beste spiller.
Foto Hans Lie

Vi sa før kampene at Krs kan slå oss i målprotokollen, innsatsen skal de ikke ta oss på. Gutta skal ha all honnør for at de over to kamper har gjort det som de kan i denne kvaliken. Vi var for urutinerte, vi møtte et bra og skjerpet Krs lag med fysikk og rutine som overgår oss og vi måtte se drømmen om Rema 1000 ligaen ikke blir oppnådd i år.

Vi gleder oss til neste sesong. Da heter vi Ryger og spiller i hvit hjemmedrakt og blå bortedrakt

Men det er mange lyspunkter å ta med seg videre inn mot neste sesong både når det gjelder spillerprestasjoner og ikke minst engasjementet i og rundt klubben.

Vi gratulerer Kristiansand med spill i Rema 1000 ligaen.