Herulf motstander søndag kl 18.00 – Ryger

Herulf motstander søndag kl 18.00

Endelig hjemmekamp, denne gang mot Herulf Moss. Mossingene ligger sist på tabellen og vi går inn til kampen som storfavoritter. Etter en solid seier mot serieleder Viking TIF har vi meldt oss på igjen. Men noen flere glipp har vi ikke råd til, det skal Herulf Moss merke.

Herulf kommer til Stavanger med 18 strake tap og bare teorier gjenstår i deres drømmer om å berge plassen i divisjonen. Herulf kommer garantert til å plukke poeng i en av de gjenstående 8 kampene, oppgaven vår søndag er å sørge for at det ikke skjer i Stavanger.

I oppgjøret i Moss vant vi 32-28 i en kamp som ikke går inn i minnebøkene. Mossingene tok føringen og ledet på det meste med 5 mål før vi koblet grepet i 2. omgangen og fikk snudd kampen og kontrollert inn en 4 måls seier. Søndag er målet å koble grepet fra første kast og sørge for at formkurven fortsetter å peke oppover. Klarer vi det kan det bli en mer spennende sesongavslutning enn vi så for oss for noen uker siden.

Jonas herjet mot Herulf Moss i første kamp. I morgen er han klar til ny kamp mot mossekråkene
Foto: Trine Nessler Wichmann

Vi har mer eller mindre skadefri tropp. Til TIF kampen måtte Steffan stå over med en vond albu, om han er klar igjen i morra er uvisst, men utover det skal vi stille en slagkraftig og kampvillig tropp.