Hjemmekamp mot Falk Horten idag – Ryger

Hjemmekamp mot Falk Horten idag

Søndag kl 16.00 er det ny kamp, denne gang hjemme mot Falk Horten i Stavanger Idrettshall.
Falk Horten har et ungt og spennende lag på gang og med rutinerte Johnny Jensen som trener må vi nok en gang være skjerpet om vi skal få revansjert onsdagens tap.

Vi er klart til kamp. Håper der vil gi oss den støtten vi trenger fra tribunen
Foto: Svein Erik Fylkesnes

Vi ligger likt med Falk på tabellen og begge lag har vunnet 3 kamper og tapt 2. Falk Horten har et ungt og spennende lag på gang og med den rutinerte håndballtreneren Johnny Jensen på benken så må vi nok en gang prestere på vårt beste om poengene skal være igjen i Stavanger.

Falk Horten var et av lagene som var spådd i toppen av tabellen før sesongen. Som nevnt består laget nå av mange spennende unge spillere og dermed vil også prestasjonene sannsynligvis svinge fra kamp til kamp. I mål på Falk finner vi vår tidligere målvakt Simon Ypma som nå kommer tilbake til Stavanger, denne gangen for å stenge buret for oss. Det blir kjekt å se Simon tilbake i Stavanger, men vi skal selvsagt gjøre det vi kan for at gjensynet på banen ikke blir like hyggelig som det utenfor…

I morgen vil stenge bakover i 2 x30 minutt.
Foto Svein Erik Fylkesnes

Det er et revansjesugent Vikinglag som kommer på banen idag etter tapet mot Viking TIF på onsdag. 2. omgangen har vi lært av og vi skal nå levere en ny kamp på vårt beste, denne gangen vil vi levere i 2×30 minutt.

Vi trenger all den støtten vi kan få på tribunen og håper du/dere vil ta turen til Stavanger idrettshall søndag kl 16.00.

Billetter i appen, på viking.woow.no eller så kjøper du i døra