Hjemmekamp mot Fyllingen søndag kl 18.00 – Ryger

Hjemmekamp mot Fyllingen søndag kl 18.00

Søndag venter Fyllingen fra Bergen i Stavanger Idrettshall. Vi ser fram til en ny hjemmekamp og vi håper på en like underholdende og god kamp som det vi leverte mot Nøtterøy sist søndag.

Herman leverten god kamp mot Nøtterøy, vi håper formen er like god søndag og skuddarmen blir vond å stoppe for Fyllingen. Foto Trine Nessler Wichmann

To runder er spilt, den 3. står for tur. 1. divisjon har allerede bydd på flere overraskelser og viser at flere lag har svingt i prestasjoner som feks at Falk slår ut Rema 1000 ligalaget Bækkelaget for å så gå på smell hjemme mot Melhus… Et Melhus som tapte åpningskampen hjemme mot Bodø for å ta skalpen til Falk uka etterpå. Flere slike eksempler finnes. Det viser at serien ikke har satt seg, at det finnes lag med mange unge spillere der prestasjoner svinger mye og ikke minst at nivået har blitt såpass bra at du får ikke poeng om du ikke er 100 % skjerpet.

Søndagens motstander er Fyllingen. Fyllingen slo i forrige runde Randesund, som vi spilte uavgjort mot i serieåpningen, mens de tapte åpningskampen mot Grenland. Håndballen i Bergen er for utenforstående like kaotisk som de politiske koalisjonene og du hadde sikkert trengt en med mastergrad for å forklare hvem som samarbeider med hvem og hvorfor de det ene år spiller på lag med hverandre for det neste året å spille mot hverandre. Det vi vet er at Fyllingen i år har et samarbeid med Rema 1000 ligalaget Bergen som gjør at to spillere kan spille i både 1. div og Rema 1000 ligaen. Det betyr at skadesituasjonen til elitelaget vil avgjøre hva 1. div laget stiller med, et regelverk som har gode intensjoner, men som slår helt feil ut ift like konkurransevilkår. Men er reglene slik, og da må vi bare forholde oss til de.

Det blir gjensyn med tidligere Vikingmålvakt Trygve Johan Fresvik Jensen. Her er det Jonas som scorer på Trygve i fjorårets kamp i Stavanger Idrettshall Foto Trine Nessler Wichmann

For vår del så ble kampen mot Nøtterøy en solid opptur etter poengtapet mot Randesund i serieåpningen. For vårt ny komponerte og unge lag var det en god bekreftelse å få at når ting sitter så har vi et høyt toppnivå. Nøtterøy er neppe et topp 6 lag, det betyr at vi må minst opp på samme nivå som sist søndag om vi skal slå Fyllingen og at en ny 2 poenger skal bli igjen i Stavanger.