Hva skjedde i sluttsekundene? – Ryger

Hva skjedde i sluttsekundene?

Det var ikke bare på banen det var temperatur. På sidelinja kokte det mildt sagt i hektiske sluttminutter og etter kampen var det en småhissig Fyllingen trener Fredrik Ruud som raste mot både dommere og sekretariat.

Tøffe tak kampen igjennom.
Fotot: Trine Nessler Wichmann

Det ble en tøff og intens kamp for dommerparet Erik Abrahamsen og Mads Myhrstad. Når en kamp så til de grader lever som den gjorde i kveld vekker det et stort engasjement, høy temperatur hos både spillere og trenere. Det hele kuliminerte med at det kokte over for de fleste når kampen skulle gikk inn i de avgjørende minuttene.

Helgi kriger til seg mål. God kamp av kapteinen
Foto: Trine Nessler Wichmann

Både Fyllngens Jan Stankiewich og Vikings Scott Harrington fikk det gule kortet i 2. omgang når de markerte sin misnøye mot dommeravgjørelsene. Det var en tøff kamp, ikke noe stygt spill, men når det hele skulle avgjøres ble det så intenst som bare en håndballkamp kan være når det i løpet av noen intense sekunder skal avgjøres.

Viking scorer altså 30-30 når sekunder gjenstår. Fyllingen legger timeout kortet på bordet og det står 3 sekund igjen på klokka. Fyllingen protesterer og mener at tidtaker var for sen med time-outen og at de mistet noen sekund. Det får de ikke gehør for. Så koker det over.
Det koker over for Inge Aas Eriksen som umotivert skyter et skudd umotivert himmelhøyt over. Det koker i vikingleiren. Fyllingen hevder at det koker så mye at vi hadde en spiller for mye på banen. Det ser hverken dommere eller sekretariat og når sluttsignalet går er det Fyllingtrener Fredrik Ruud i harnisk på dommer og sekretariat. Det er varslet mulig protest, det vil morgendagen nok bringe på det rene om blir en realitet..

Dramaet er over. 30-30. Poengdeling. Så får tiden vise om dette blir stående eller om Fyllingen velger å ta saken inn til Norges håndballforbund.

Ulrik Berge Eriksson debuterte på hjemmebane mot Fyllingen. Gledelig å se Ulrik på banen etter skadeoppholdet. Foto: Trine Nessler Wichmann