Hygen i 2 nye år – Ryger

Hygen i 2 nye år

Han fylte 21 år i går og viste i går hvorfor han er sterkt ønsker med videre. Bergenseren kom til Viking foran 2018/2019 sesongen og etter 3 sesonger i Stavanger er vi glad for at vi får se han i mørkeblått i 2 år til.

Med Lars Henrik sin signatur sikrer vi enda ung lovende spiller i to nye sesonger. Ikke minst sikrer vi en spiller med gode holdninger, treningsvilje og med 3 år i klubben er også han en viktig kontinuitetsbærer.

Lars Henrik klar for nye mål i Stavanger Idrettshall
Foto: Trine Nessler Wichmann

Lars Henrik side dette om hvorfor han blir værende i Stavanger:
«Jeg er veldig fornøyd med spillergruppen og trives godt. Jeg ønsker å utvikle meg videre i Viking noe jeg tror det er gode muligheter for. Jeg håper virkelig at vi blir i Rema 1000 ligaen neste sesong, vi har i år vist at vi har noe der å gjøre.»

Lars Henrik i aksjon mot Sandefjord.
Foto: Trine Nessler Wichmann

Lars Henrik er til bergenser å være en nokså beskjeden gutt. Men på banen har han vist at han kan ta for seg i begge ender av banen og er litt som gjedda i sivet. Dukker opp når du minst aner det.

En strålende fornøyd Lars Henrik etter gårsdagens kamp.
Foto Svein Erik Fylkesnes


Nå skal både Lars-Henrik og resten av laget gjøre det som kan gjøres for at vi skal få se Rema 1000 ligaspill i Stavanger Idrettshall også neste sesong.