I dag går turen til Trondheim – Ryger

I dag går turen til Trondheim

I dag møter vi Melhus kl 1600 i en ny vrien bortekamp. Så langt har årets 1. divisjon vist seg som en svært ustabil liga der flere lag svinger stort i prestasjoner. I denne kategorien er både vi og dagens motstander Melhus. Kampen streames på direktesport og TV2play kl 16.00.

Ferdinand og resten av gjengen leverte en god kamp mot Bodø, nå vil vi gjenskape denne prestasjonen mot Melhus. Foto Trine Nessler Wichmann

Melhus kommer fra to seire, sist søndag slo de OSI på hjemmebane før de uka før kom hjem fra borteoppgjøret mot ROS med 2 poeng. Trønderne ligger et poeng bak oss på tabellen men det skal legges til at de har møtt begge de to store opprykksrivalene Sandefjord og Follo.

Tøffe tak venter i Trondheim, vi er klar for å kjempe i 2 x 30 minutt for 2 nye poeng. Foto Hans Lie

Ekstra spesielt blir det nok for målvakt Odne som returnerer til klubben han voktet målet for i fjor. Også for Linus blir det tur til hjembyen og forhåpentligvis har duoen en ekstra motivasjon for å bite godt fra seg på gamle trakter. Vi kommer fra en god kamp mot Bodø der vi leverte vår beste kamp for sesongen.

Foto Svein Erik Fylkesnes

Nå er vi klar for å gjenskape en god prestasjon på bortebane, skal vi få med oss poeng fra Trondheim er vi avhengig at vi leverer på det nivået vi har gjort på vårt beste. Det har vi stor tro på at vi skal klare.
Kampen starter kl 1600 og kan sees på direktesport og TV2 play.