I dag skal unggutta i aksjon – Ryger

I dag skal unggutta i aksjon

I går var det Jonas, Trondur og Helgi som var i aksjon. I dag er det Jonas L, Jesper og Gaston som i kler seg den norske landslagsdrakta når de representerer hvert sitt yngelandslag i kamper i Frankrike og i Portugal. Også vår fysio Eirik Elnan Garnvik (Stavanger idrettsklinikk) og vår fysiske trener Håkon Halvorsen er med på samlingene med landslag.

Jonas med debut på landslaget som et resultat av mye spilletid og gode prestasjoner i 1. divisjon etter overgangen fra Nærbø
Foto Hans Lie

Jonas Løge er med 02 landslaget til Serris, som er en kommune på østsida av Paris. Her skal de torsdag møte vertsnasjonen Frankrike, mens de lørdag møter Danmark eller Egypt. I Serris befinner også Håkon Halvosen og Eirik Elnan Garnvik seg som en del av støtteapparatet.

Jesper er i Algarve der Norge møter Portugal, Polen og Nederland
Foto: Svein Erik Fylkesnes

Jesper Røisland og 04 landslaget befinner seg i Algarve i Portugal, en velkjent plass for nordmenn som ferierer i Portugal. Torsdag møter de vertsnasjonen Portugal før Nederland og Polen står for tur fredag og lørdag.

Gaston og 06 landslaget er i Belfort i Frankrike, helt øst i landet på grensa mot Sveits. Norge møter Frankrike til dobbeltkamp 15. og 16. juni.

Gaston er klar for samling med 06 landslaget.

Kampene til 02 og 04 landslaget streames, fortsatt ikke klart om 06 landslaget gjør det samme. Info om tidspunkter og link til stream finner du her:

https://www.handball.no/nyheter/2022/04/full-landslagsaktivitet-i-pasken/