I dag tar vi turen til Bodø – Ryger

I dag tar vi turen til Bodø

Det er klart for ny kamp, denne gang mot Bodø på bortebane. Bodø ligger to poeng foran oss på tabellen og innehar kvalik plassen før denne serierunden. Bodø er nok på jakt etter revansje etter tapet i «kronekampen» i Stavanger, men vi reiser ikke til Bodø uten ambisjoner om å få med poeng hjem til Stavanger.

Det blir mye vestlandsdialekt i Bodø spektrum på søndag. På Bodølaget finner vi tidligere SIF spiller Isak Posti og to jærbuer i Lars Thomas Line og Jesper Edland. Bodø har som oss svingt stort i prestasjonene og har gått fra overbevisende seire til tap på hjemmebane mot motstandere de har vært oddsfavoritter mot. I høstens oppgjør i Stavanger vant vi med 6 mål, i morgen blir det langt tøffere å få med poeng hjem.

Birk flyr inn scoring mot Bodø i kampen i Stavanger. Foto Trine Nessler Wichmann


Vi har de to siste kampene spilt to solide 2. omganger. Mot Fyllingen hadde vi en lang svak periode i 1. divisjon og kom så langt bak at vi måtte kjempe med hjem et poeng. Mot ROS var den svake perioden kortere og i 2. omgangen var vi solide og klart best og kunne ta med oss to svært viktige poeng. Skal det bli poeng i Bodø må vi være fullt skjerpet og heve oss ytterligere et hakk for onsdagens kamp mot ROS.