Idag går turen til Bergsøy – Ryger

Idag går turen til Bergsøy

Et nytt bekjentskap står på motsatt banehalvdel når vi i ettermiddag møter Bergsøy i Herøyhallen.
Bergsøy er nyopprykket og har så langt en seier i beltet før vi braker sammen i dagens kamp om to poeng.

Theodor med 6 mål mot OSI, idag satser vi på at både Theodor og resten av laget fortsetter på vinnersporet Foto Peder Thysted

Etter en etterlengtet to poenger mot OSI sist søndag går turen nå til Bergsøy for å forsøke å kopiere det samme i dag. Mot OSI viste vi god moral og kriget til oss to poeng i en kamp der ikke alt gikk på skinner. Nå står vi foran en ny utfordring og vi møter et Bergsøy lag som har gitt flere lag tøff kamp om poengene denne sesongen.

Bergsøy har som ventet fått en tøff start i 1. divisjon, men potensialet viste de når de slo Bodø på bortebane, nordlendingenes hittil eneste tap. Bergsøy gav også Rema 1000 ligalaget Kristiansand kamp til døra i 3. runde i NM. Blant mange ferske på dette nivået har de med erfarne Emil Raknes, en spiller med fortid i Rema 1000 ligaen, som markerte seg i fjor når de rykket opp og han har markert seg også i 1. divisjon og er lagets toppscorer..

Andreas fikk mye spilletid mot OSI, nå venter et nytt bekjentskap, Bergsøy i Herøyhallen
Foto Trine Nessler Wichmann

For vår del handler det om å få flyten i spillet vårt, sette sjansene vi får og få sette et godt forsvarsspill. Mot OSI ble vi haltende bak og det var 10 gode avslutningsminutter som snudde kampen, den situasjonen må vi forsøke å unngå idag.

Kampen starter 16.30 og vises på tv2play og direktesport. Og for de som lurer. Bergsøy ligger ca 2 timer ut i havgapet for Ålesund, ikke langt fra Ulsteinvik.