Joar Gjerde trenervikar – Ryger

Joar Gjerde trenervikar

Grunnet familieære årsaker måtte vår hovedtrener Scott Harrington på kort varsel reise til England. Med strenge og innskjepede karanteneregler vil returen til Storhallen ta tid. Dermed blir det Joar Gjerde som leder laget fram mot den viktige Fjellhammerkampen.

Joar Gjerde tilbake i Storhallen tirsdag. Foto: Trine Nessler Wichmann

Vi er svært glad for Joar på kort varsel sa ja til å steppe inn som vikartrener. Joar har gjennom mange år som spiller- og trener et stort engasjement for Viking og klubbhåndballen i Stavanger og har fulgt laget tett gjennom hele årets sesong. Vi er derfor trygge på at laget er i de beste hender og at han sammen med assistentrener Rasmus Bertelsen skal få et kampklart lag på banen når det viktige bunnoppgjøret mot FJellhammer blåses igang 15. november kl 18.00.

Når situasjoenen ble som den ble var det et sterkt ønske fra både spillere og apparatet rundt klubben å få Joar inn som vikartrener. Vi har en tid visst om at dagen der Scott måtte reise til England kunne komme og beslutningen om å reise tok klubben og Scott sammen etter bortekampen mot Runar. Går alt etter planen vil Scott være tilbake tidsnok til å få gjennomført karantenen før Fjellhammerkampen.