Jonas og Kjartan i EM kvalik – Ryger

Jonas og Kjartan i EM kvalik

Færøyene skal ut i 3 nye EM kvalifiseringskamper 28 og 30.4 samt 2. mai. I troppen finner vi både Jonas Gunnarsson Djuurhus og Kjartan Johansen. Helgi Hildarsson Høydahl er ikke kampklar etter skade og må denne gang følge kampene fra østre bydel.

Det blir nye tøffe tak for Jonas og Færøyene som her i hjemmekampen mot ØIF Arendal
Foto: Trine Nessler Wichmann

Med mange utsettelser og coronatrøbbel blir det ei ny maratonuke for våre landslagsspillere. Først går turen til Russland der de skal møte puljefavoritten før turen går til Færøyene og hjemmemøte mot Russland og Tsjekkia.

De første 3 kvalikampene endte med tap. Hjemme mot Ukraina var de veldig nær et poeng og selv om de også denne gang er store underdogs så skal nok både meriterte russere og tsjekkere merke at du ikke kommer fra Færøyene med poeng uten at du må kjempe for grøten.

Kjartan Johansen er kampklar og to nye hjemmekamper på Færøyene venter
Foto: Trine Nessler Wichmann

Ekstra stas er det å kunne spille kampene hjemme på Færøyene og også denne gangen med publikum som er mulig grunnet lav smittesituasjon på øya.

Vi ønsker både Færøyene, Jonas og Kjartan lykke til. Det blir god kamptrening før våre viktige kvalik kamper senere denne våren.