Julian blir lagkamerat med Jonas – Ryger

Julian blir lagkamerat med Jonas

En ny spiller som har forlatt Ryger er Julian Kragesteen. Færøyingene sluttet seg til oss i august i fjor og etter en sesong flytter han videre sin kjæreste i København og gjenforenes med en annen færøying som har fartstid i Stavanger.

Julian er en spiller vi har satt stor pris på. I tillegg til å spille håndball på Ryger har han også bidratt som trener på aldersbestemte lag og Julian er en type som alltid sier ja om du ber om noe. Julian kom til Ryger fra den tyske 3 divisjonsklubben ATSV Habenhausen og sluttet seg til klubben i midten av august i fjor.
Julian har hatt mesteparten av spillertiden bakover på banen, framover rakk han å notere seg for 25 mål.

Julian i kjent driv.
Foto Svein Erik Fylkesnes

Nå fortsetter han sine studier i København der hans kjæreste bor. Håndballen fortsetter han heldigvis med og fra kommende sesong blir han gjenforent med Jonas Gunnarssson Djurhuus i den danske 1. divisjonsklubben FIF.

Fra tiden i Ryger sier Julian dette:
Jeg satte stor pris på tiden i Stavanger og jeg vil støtte Ryger langveisfra. Jeg ønsker klubben alt godt for framtida. Spillerne og alle rundt klubben jobber veldig hardt og jeg er sikker på at suksessen er rett rundt hjørnet. Jeg ønsker dere alle lykke til med den den kommende sesongen.

Julian i aksjon mot Herulf Moss
Foto Svein Erik Fylkesnes

Morten sier dette om Julian
Julian kom til Ryger etter en tøff tid i Tyskland. Vi jobbet med å finne den rette rollen til han på laget, den koden klarte vi aldri å knekke helt. Julian har alltid stilt sterk på trening og han har bidratt som trener i SIF. Nå blir det København og muligheten til å kombinere håndball, studier og kjæreste på en bedre måte.