Kampklare og revansjesugne – Ryger

Kampklare og revansjesugne

Onsdag kl 18.30 er det endelig kamp om poeng igjen. Vi tar i mot Randesund i Stavanger idrettshall til det som vil være en fin dessert til Norge – Nederland som starter 15.30.

Theodor i aksjon i første kamp i Sukkevannshallen. Foto Peder Thysted

Vi står foran en spennende vårsesong der avstandene mellom topp og bunn aldri har vært mindre. Vi starter sesongens del 2 med kamp mot bunnlaget Randesund, et Randesundlag som har fått det tøft etter at de tok sitt første og eneste poeng mot oss i åpningsrunden. Kampen i Kristiansand ble en tett affære og vi klarte aldri å riste av et innsatsfylt hjemmelag og måtte se et poeng bli igjen i Sukkevannshallen.

Herman tester slegga. Foto Peder Thysted

Randesund har som ventet fått det tøft utover høsten, og med spillere som Jon Robertson, Kristian Gyberg og Anders Vatsaas sjeldent på lagoppstillingen fra det laget som møtte oss i serieåpningen har de ikke hatt bredde nok til å ta flere poeng etter sesongåpningen. Nå er en lang julepause over og med det kan både denne trioen og flere andre ha kommet til, det betyr at vi skal og må oppe i ringen og legge ned den innsats og kampvilje vi viste i Stavanger Idrettshall mot Sandefjord og Follo. Med en rekordjevn divisjon har vi fått erfart gang på gang at uten full konsentrasjon og vinnervilje så faller også prestasjonene. Nå har vi en fin mulighet til å både revansjere oss og gi oss en god start på 2. halvdel av sesongen.

Sindre i duell mot tidligere lagkamerat Nicolai Bredemose Haugen. Foto Peder Thysted.

Møte med Randesund blir også møte med Nicolai Bredemose Haugen som hadde Stavanger Idrettshall som hjemmebane våren 2022. På Randesund finner vi også jærbuen Roberto Edland med fortid hos Nærbø, Kristiansand og Nøtterøy.

Vi gleder oss til kamp igjen og går til kamp på onsdag med et mål. Fullt trykk fra start til mål og 2 poeng igjen i Stavanger Idrettshall.