Kan vi ryste et presset Sandefjordlag? – Ryger

Kan vi ryste et presset Sandefjordlag?

I dag tar vi turen til Sandefjord og siste serierunde. Vi møter et presset hjemmelag som har mistet opprykket og som må vinne for å klare kvalifiseringen. Vi ligger trygt plassert på 5. plass og har i utgangspunktet ikke noe å spille for…. Men å slå Sandefjord er alltid et mål, det går vi selvsagt for i dag også.

Vi fikk oss en trykk i hjemmeoppgjøret.
Foto Trine Nessler Wichmann

Sandefjord er et lag vi kjenner godt til og hjemmelaget var før sesongen den store opprykksfavoritten. Det så lenge ut til at de skulle innfri favorittstempelet, men noen glipper gjorde at de plutselig gav fra seg initiativet og at de ville få mer kamp enn først antatt. Når vi møtte de på hjemmebane hadde vi muligheten til å komme opp i ryggen på de, men denne kvelden i Stavanger Idrettshall viste de et nivå vi ikke kunne matche. De har i tillegg hatt divisjonens beste målvaktsduo i Johan Bergquist og Sander Akerlie noe som selvsagt betyr mye. I løpet av sesongen har de og hentet inn rutinerte Trym Bilow Olsen for å kommer rett opp igjen, han er nå tilbake etter et lengre skadeopphold.

Sist onsdag kunne Sandefjord sikret seg opprykket i «opprykksfinalen» mot Bergen, men i en godt besøkt hjemmearena så var Bergen det beste laget og sendte Sandefjord hjem med kun teorier igjen for å klare opprykk og med sorte skyer om at et tap mot oss i dag kan føre til at Follo kan snike seg forbi på tabellen.

Vi er klar til sesongens siste kamp
Foto Svein Erik Fylkesnes

Vi tar turen til Sandefjord med mål om å stikke kjepper i hjulene på hjemmelaget. Vi spiller med lave skuldre, vi har lyst å få en god avslutning på sesongen og det er alltid litt ekstra gøy å spille kamper som kan avgjøre opp- og nedrykk. Dessverre for vår del er vi statister her, men festbrems er og en rolle, det er målet vårt i dag.

Kampen sendes på direktesport og tv2play med kampstart kl 18.00

Støtt opprustningen av balkongen ved å kjøpe sokker fra Bambusa
Ta kontakt med en av spillerne eller send oss en pm.