Kjartan bytter klubb – Ryger

Kjartan bytter klubb

Kjartan har vært en ettertraktet spiller fra både inn- og utland siste to årene. Det at han nå velger å forlate Viking og Stavanger er derfor ingen overraskelse selv om vi i det lengste håpet at han ville bli yttertligere et år.

Kjartan Johansen flytter til Gøreborg og spill for Ønnered

Kjartan kom til Viking og Stavanger for 3 sesonger siden når vi var nyopprykket til 1. divisjon. Joar Gjerde var aldri i tvil om hans potensiale og vi så fort hvorfor. Han har siden han ikledde seg den blå vikingdrakta vært å finne blant divisjonens mestscorende også denne sesongen når vi har vært i Rema 1000 ligaen. I tillegg til sine mange scoringer har han vært en spiller mye av spillet har vært bygget opp rundt.Men Kjartan er vikingspiller til sesongen er slutt. En jobb gjenstår før han pakker kofferten og det er å sikre at lagkameratene og laget hans blir å finne i Rema 1000 ligaen også neste år.

To nøkkelspiller jubler. Kjartan forsvinner til Sverige, Oli bli i Stavanger i 3 nye år.
Foto: Trine Nessler Wichmann

Kjartan sier dette om hvorfor han nå flytter
Tida i Viking har vært fantastisk. Jeg har utviklet meg stort på håndballbanen og som menneske og har fått mange gode venner. Jeg flytter til Sverige og Ønnered fordi jeg trenger nye utfordringer og at Ønnereds har noe spennende på gang.

Med Kjartan mister vi den 3. bakspilleren. Det er ikke optimalt, men sånn har håndballen blitt. Vi har i lang tid jobbet med spillerlogistikk, først og fremst med å få med de vi har idag, men også for å finne spillere som kan erstatte de som nå forlater oss.

Les mer på Ønnereds hjemmesider

https://www.svenskalag.se/onneredshk-herr/nyheter/1619889/valkommen-kjartan