Klare for Lerøy- og Bringsluttspill – Ryger

Klare for Lerøy- og Bringsluttspill

Til helga er det sluttspill og for første gang på mange år har Stavanger lag med i sluttspill i både Lerøy og Bringserien. Hundvåg/SIF/Sola G16 som utgjør Rygers Bringlag skal til Fredrikstad, mens Hundvåg/SIFs som utgjør Rygers G18 lag skal til Drammen. Også SIFs jenter er klar for Bringsluttspill og er en av favorittene til å kjempe om en av topplasseringene.

Støtt håndballfamilien og opprusting av balkongen med kjøp av Bambusa strømper. Ta kontakt med en av spillerne på a-laget så fikser iv resten.

Det er smått imponerende å kunne gå til avslutningshelga med lag i begge de nasjonale sluttspill på guttesida, vi har ikke søkt i historiebøkene, men det er som nevnt lenge siden Stavanger har hatt lag i to sluttspill på guttesida. All honnør til Hundvåg og SIF (og Sola/Stord) for godt arbeid.

Jon Aksel fikk 15 minutt om Nøtterøy og leverte en god kamp, akkurat som han har gjort i flere av Lerøykampene.
Nå må han og resten av laget ha full klaff om de skal ta seg videre til semi finale
Foto Svein Erik Fylkesnes

Lerøylaget ble nummer to i sin pulje og møter dermed Bækkelaget som vant sin pulje med 7 seire av 8 muligheter. Ryger ble nummer 3 i sin pulje etter 6 seire og to knepne tap i siste runde mot de to andre topplagene Follo og ROS. Nå er det duket for tøft oppgjør mot Bækkelaget som har a-laget sitt ute av sluttspill i Rema 1000 liga og med stor sannsynlighet vil mønstre et toppet lag bestående av spillere fra både BSKs Rema 1000 ligalag og Nordstrands lag i 1. divisjon.

Andreas var sist uke på landslagssamling. Nå er det sluttspill som gjelder.
Foto Trine Nessler Wichmann

Bringlaget tok seg videre med et tap og 7 seire og skal som toer i pulje opp mot puljevinner Nordstrand som gikk ubeseiret gjennom sin pulje. På Nordstrand finner vi solide håndballtungvektere på benken og selv om mange av de som entrer banen på lørdag kl 10.00 kjenner til Susann Goksør, Svein Erik Bjerkreim og Morten Schønfeldt så er vil nok foreldregruppa huske tilbake på den markante trioens herjinger i norske håndballhaller.

Gaston og G16 laget er klar for sluttspill. Her fra kvaliken i Hundvåghallen
Foto Svein Erik Fylkesnes


SIFs jenter 16 møter Oppsal i sin første kamp i sluttspillet. SIF har gått ubeseiret gjennom sine 8 kamper og møter et Oppsal lag som står med 7 seire og et tap.

Utfallet av de innledende kampene avgjør når og om hvilken plassering de ulike lag skal kjempe videre om. For de spesielt interessert så kan en følge med på handball.no/live for å både holde seg ajour på kamputvikling og sluttresultat. G16 laget er i aksjon allerede kl 10.00 så det er bare å logge på.