Klart for lokaloppgjør på søndag – Ryger

Klart for lokaloppgjør på søndag

Lokaloppgjør er alltid gøy. Gøy bli det garantert på søndag når Sandnes kommer til Stavanger Idrettshall kl 19.30.
Lokaloppgjør lever alltid sine egne liv, det gjør kampen som kommer også. Vi er iallefall klare og har et mål før søndagens kamp, påføre serielederen sitt første tap for sesongen.
Billetter får du i viking håndball appen eller på viking.woow.no

Sandnes har imponert stort sålangt i sesongen og står med 8 strake seire, de fleste av de av det solide slaget. De har slått opprykksfavoritt nr 1 Follo hjemme, de knuste outsider Viking TIF i Bergen og sist søndag parkerte de våre overmenn Falk Horten tidlig i kampen. VI møter derfor et lag full av selvtillit, et lag som har truffet formen og som hittil har som tabellen viser vært divisjonens beste lag.

Vi kommer fra to solide seire, først mot Fold hjemme før vi tirsdag tok med oss to poeng etter storseier mot OSI. Vi har reist oss godt etter tapene vi har hatt, formen er sterk, skadeproblemene små og vi ser fram til å møte Sandnes med fullt lag og en sterkt motivasjon til å gjøre som vi har gjort de siste årene. Sende de lyseblå hjem med smultring.

Sånn skal Sandnes stoppes søndag. Foto; Hans Lie


Sandnes har før denne sesongen beholdt laget fra forrige sesong, de har fått et par nye spillere som har styrket troppen og denne kombinasjonen har vist seg verdifull sålangt. Mens Sandnes sist sesong tidlig fikk avklart sin «skjebne» og kunne i ro og mak forberede seg til denne sesongen ble vi levende i uvisse og måtte til slutt ut i krevende kvalifiseringskamper noe som gjorde hele oppkjøringen spesiell. Det har nok både Nøtterøy, Sandefjord og Follo også fått merke.

Jesper og resten av laget er klar til å finne veien gjennom forsvaret til gjestene.
Foto: Svein Erik Fylkesnes.


For vår del så skulle vi helst hatt 2-4 poeng mer på kontoen enn det vi har idag. Bortetapet mot Vikhammer og hjemmetapet mot Falk svir mest. Men det som hører historien til kan vi ikke gjøre noe med. Nå har vi kommet sålangt ut i sesongen og nå har spillet satt seg. De siste kampene har vist at vi har hevet oss flere hakk. Vi er laget som slipper inn færrest mål og bak et tøft forsvar står divisjons beste målvakt klar til å stenge buret. Det kommer Sandnes til å merke.

Takk for all støtte på tribunen sist. Nå trenger vi deg igjen så møt opp og hei oss fram til to viktige poeng.
Billetter i viking håndball appen eller på viking.woow.no