Knepen seier mot Sandnes – Ryger

Knepen seier mot Sandnes

Den 2. kampen mot Sandnes på 5 dager endte med 30-28 seier. Med det er begge testkampene unnagjort før vi søndag kl 19.00 møter Nærbø. (Hvis regjeringen torsdag åpner for topphåndball)

Det ble en jevn affære i Stavanger idrettshall onsdag. Vi spiller meget godt de første 13 minuttene og leder 9-3. Etter dette faller intensiteten i begge ender av banen og gjestene fra Sandnes spiser seg gradvis innpå. Det var i denne perioden åpent i begge ender av banen og målene rant inn slik at det stod 18-16 til pause.

Foto Trine Nessler Wichmann

Kampbildet ble nokså likt i 2. omgang. Sandnes er midtveis i omgangen i føringen med 1 mål, men vi kommer tilbake og vinner til slutt 31-29. Kampene mot Sandnes har vært to gode gjennomkjøringer etter en lang kamp pause.

Begge kampene har vært typiske treningskamper med mange rulleringer på lagene og der konsentrasjon og intensitet er noen prosent under det som er vanlig når det er kamp om poeng skal deles ut. Men to måneder uten kamp så var det godt å få kjent på kampfølelsen før kampen for tilværelsen del 2 skal igang.

Nå venter både Sandnes, Viking og resten av håndball norge på hva regjeringen beslutter om videre topphåndball, om det fortsatt blir stopp i kamper eller om vi igjen kan starte serien. Mens vi møter Nærbø er det Charlottenlund i Trondheim som venter Sandnes.