Kolstad straffet oss nådeløst – Ryger

Kolstad straffet oss nådeløst

11 målstap mot Kolstad ble et så tøft møte med Rema 1000 ligaen som vi kunne frykte. Vi starter kampen bra og står godt bakover, men når vi ikke klarer å omsette dette til mål blir det tungt. Tungt ble det i 2. omgang der hjemmelaget gled ifra og vi hang etter både på banen og i målprotokollen.

Gutta gikk respektløst til verks og i en målfattig førsteomgang holdt vi følge med hjemmelaget til langt ut i førsteomgangen. Etter 22 minutt stod det 6-5 til hjemmelaget. Denne perioden spiller vi bra bakover og Ole Andre Lerang står meget godt bakerst. Dessverre for oss hadde Kolstad fått deres gode målvakt Lars Eggen Rismark tilbake etter skaden han pådro seg i Fjellhammerkampen. Framover ble det mye bom og feil og som nyopprykket lag blir du hardt straffet når du ikke tar vare på sjansene du får.
Aftenbladet om kampen:

Rogalands avis

Ole Andre Lerang
Vår beste spiller idag.

Til pause lå vi under 11-7 etter at vertene dro fra på slutten av omgangen. Selv om vi var fire bak var vi fortsatt med i kampen og noen knepp opp i angrep kunne gi forhåpninger om å kunne komme tilbake i kampen.
Og 2. omgang starter bra. Vi kommer to mål bak og har kontakt når det er spilt 6 min. Så kom De neste 13 minuttene scorer vi 1 mål, mens Kolstad finner flere åpninger i forsvaret vårt. Det tar ikke lange tida før kampen i realiteten blir avgjort og tilslutt blir nederlaget på hele 11 mål.