Komfortabel seier mot OSI – Ryger

Komfortabel seier mot OSI

Vertene tok ledelsen 1-0, men derfra og ut handlet det om hvor stor seieren skulle bli. Vi gikk til pause med 20-9 ledelse og avgjorde i realiteten kampen lenge før pause. Andre omgang blir en ren transportetappe og når sluttsignalet går stod det 35-23 i vår favør.

Før kampen skilte det bare to poeng på tabellen, men på banen var nivåforskjellen minst så stor som det bør være mellom et lag med ambisjoner om en av topplassene og et studentlag. Med nok en gang et solid forsvarsspill, en Ole Andre Lerang som stod med 50 % redningsprosent i 1 omgang og en Jonas som satte 6 baller i nota når pausesignalet gikk så var vi denne gang overlegne og tok to velfortjente poeng. OSI prøvde det de kunne, kom 7 mot 6 uten at det hjalp nevneverdig og ble spilt ut av hallen og inn i lesesalen.

Ole Andre med en god førstomgang.
Foto Hans Lie

I andre omgang overlot Lerang målvaktsplassen til Andre Jakobsen som var tilbake fra skade, Jonas tok plass på siden av Oli på benken og vi fikk rullert godt på spillerne. Når ledelsen var stor så var nok tankene til trener Scott også rettet mot søndagens lokaloppgjør og dermed ikke brenne ut mer energi enn nødvendig denne tirsdagskvelden. En som ikke hvilte på lauvbæra var Trondur som noterte seg for 8 mål og ble med det kåret til banens beste spiller.

Trondur gjorde livet surt for studentene.
Foto Nanco Hoogstad

Vi er nå oppe på 10 poeng. Vi har fått to gode gjennomkjøringer mot Fold og OSI før vi skal måle krefter mot divisjonens to beste lag når Sandnes og Follo venter i de to neste kampene. Det gleder vi oss stort til.