Kompleks kneskade for Lerang – Ryger

Kompleks kneskade for Lerang

Comebacket etter skadeavbrekket endte på verst tenkelig måte for Ole Andre Lerang.
Etter få minutter på banen i kvalik kampen mot Kristiansand fikk han en smertefull vridning i kneet. Det som skulle vært en gledens dag med comeback endte på Sørlandets sykehus. Nå er resultatene fra bildene klare og det var ikke det resultatet vi håpet på.

Vi hadde gledet oss til å se Oli i Rygerdrakta til høsten. Nå venter en lang rehabiliteringsperiode
Foto: Nanco Hoogstad

Vår fysio Eirik Elnan Garnvik (Stavanger Idrettsklinikk) sier dette om skaden etter at resultatene fra nærmere undersøkelser er klare; «Ole Andre har dessverre pådratt seg en kompleks kneskade med blant annet avrevet fremre korsbånd. Det er forventet at han må operere og må gjennomgå en lengre rehabiliteringsperiode.»

Ole Andre Lerang, foto Svein Erik Fylkesnes

Etter å ha kjempet seg tilbake på håndballbanen etter hodeskaden han pådro seg i fjorårets kvalikkamp mot Nøtterøy så alle fram til at Oli nå var tilbake på håndballbanen. Han ble klarert for spill til kvaliken og noen minutter på banen skulle være starten på et fullt come back til høsten. han fikk klarsignal for spill allerede i kvaliken. Målet var først og fremst å være tilbake i full kampform når kampene starter opp igjen til høsten. Sånn gikk det ikke og det endte på verst mulig måte, en alvorlig kneskade, rehabilitering og lang opptrening.