Kriget oss til 2 poeng – Ryger

Kriget oss til 2 poeng

Det ble som ventet en tett og tøff kamp mot Falk Horten. Lagene fulgte hverandre i målprotokollen i 2 x 30 minutt, denne gangen var det vi som ville mest og som hadde mest krefter igjen når det skulle avgjøres.

Det ble mange tøffe dueller, her er det et av mange Falk forsøk som ender i forsvarsmuren
Foto Trine Nessler Wichmann

Første omgangen ble som vi har sett Rygerlaget flere ganger før denne sesongen. Et solid forsvarsspill og godt målvaktspill. Framover sliter vi med å finne de gode avslutningsmulighetene og skuddene som kommer traff altfor ofte andre steder enn inn i rammen. For Falk var det likedan og dermed ble det nok en gang en målfattig omgang der vi kunne gå til pause med 9-9 i målprotokollen.

Godt forsvar og godt målvaktspill henger ofte sammen. Kun 9 mål bakover i første omgang.

Andre omgangen ble mer målrik og vi tar initiativet. Herman begynner å treffe med skuddene sine, setter 3 på stripe, og etter 13 minutt er vi 2 mål foran. Men Falk hadde ikke planer om å reise tomhendt hjem. Når vi passer 50 minutt er det gjestene som er 2 mål foran og har føringen i kampen. Men denne gangen klarte vi å slå tilbake. Falk holdt ledelsen til 5 minutt gjensto. Da utlignet Birk fra kanten. De neste minuttene ble målfattige og vi måtte vente til det gjensto litt over et minutt når Linus setter inn 24-23.

Linus siste scoring var det som vippet kampen vår vei. Falk gikk tomme for krefter og klarte ikke å utligne

Etter noen kaotiske sluttminutter kunne vi slippe jubelen løs når sluttsignalet gikk. Etter en trøblete sesongstart var det stor glede å kunne sikre oss to poeng mot et Falk lag som har levert flere sterke resultat denne sesongen. I dag er det et helhjertet laginnsats og vinnervilje som gjør at vi klarer å vippe kampen i vårt favør. Også til denne kampen var skadelista lang med både Jonas, Andreas, Sune, Mike og Ola på skadelista.

Herman noterte seg for 8 mål, her er et av de foreviget av Trine Nessler Wichmann.

Til lokalavisa Gjengaren sier Falk trener Johnny Jensen at Ryger var et lag de burde slå, men at de taper kampen på mange dårlige valg de siste ti minuttene. Videre forteller han at planen var å få kantene mer med, men at de roter seg inn i dueller i midten.

Det ble mange opphetede situasjoner, her er at disse i det kampen skal avgjøres der flere venter på et signal fra dommerne. Foto Trine Nessler Wichmann

Allerede lørdag er det ny kamp i Stavanger Idrettshall når Sandefjord kommer på besøk.