Kristiansand et nummer for store i cupen – Ryger

Kristiansand et nummer for store i cupen

Skader og smårusk gjorde at det var et ungt Rygerlag som ble sendt på banen mot Rema 1000 liga laget Kristiansand. Sørlendingene festet tidlig grepet og selv om våre unge gutter gjorde et hederlig forsøk så ble dette gutter mot menn og når sluttsignalet gikk stod det 34-28 til gjestene. Men det skal våre unge Rygere ha, innsatsen var upåklagelig og skal du bli bedre må du få muligheten til å få spilletid og erfaring på et høyere nivå.

Det var ei lang forfallsliste til fredagens kamp, med Trondur, Kjetil, Lars-Henrik, Julian og Robart ute var det mye av ansvaret lagt over på talentfulle 17-19 åringer. Selv om det hadde vært gøy og gjort et helhjertet forsøk på å utfordret KRS, så vet vi at sjansen for å gå hele veien til final 8 er minimal. Med kamp allerede onsdag så er det fullt fokus på å sikre to nye poeng mot Melhus.

Sist onsdag mot Fylllingen fikk den 18 år gamle Stordgutten Theodor Haugland Kvernenes sin debut. Fredag var han igjen på banen og fikk sine to første scoringer et av dem mesterlig foreviget av Svein Erik Fylkesnes.

Jon Aksel Bruun-Nygaard fikk sin debut mot Krs
Foto Svein Erik Fylkesnes

En annen Stordgutt som har tatt turen til Stavanger er Jon Aksel Bruun-Nygaard. Også han 18 år og mot Krs fikk også han kjenne på nivået som han forhåpentligvis etter hvert skal spille på. En som ikke er debutant er Mathias Larsen som leverte en ny god kamp og ble kåret til vår beste spiller. Han fant de fleste lukene i Krs forsvaret som aldri fant helt ut av hans spillestil.

Kampen mot Krs var også gjensyn med Helgi. Vår tidligere kaptein fikk endelig drømmen oppfylt med å kunne spille med drakt nr 2 i Stavanger Idrettshall, et draktnummer som i Stavanger tilhører Erik Rafoss. Uten diskusjon.

Om det var festaften eller det at han har flyttet fra Storhaug som var årsaken til at han stilte nybarbert er uvisst, men Helgi var i godt driv, noterte seg for 3 mål og en to minutter. Og ja, det ble et tekniske feil når han i kjent stil tok de vanlige skrittene inne i målgården.

Gamle lagkamerater ble motstandere. Kampen var avgjort tidlig og noe temperatur ble det aldri.
Foto Svein Erik Fylkesnes .

Nå rettes blikket fram mot Melhuskampen på hjemmebane onsdag. Den lå i tankene før cupkampen, den ligger definitivt i tankene helt fram til onsdag.