Kronekampen nærmer seg med stormskritt – Ryger

Kronekampen nærmer seg med stormskritt

Foto: Svein Erik Fylkesnes
Ryger sammen med Midtbø IL i Stavanger Idrettshall

Om bare noe få uker, vil Stavanger idrettshall være rigget for atter en kamp. Imidlertid er ikke dette hvilken som helst kamp – det er nemlig duket for årets kronekamp. Datoen er 4. desember, begivenheten er kampen om Vestlandet: Stavanger mot Bergen.

Vi håper på en fullspekket hall med familie, venner og bekjente for kronekampen kommer til å være årets begivenhet. Ikke bare vil dette være en sjanse til å for alvor sette Ryger på kartet, det vil også være mulighet for publikum, sponsorer og næringslivet til å bidra med å styrke regionens håndball.

Hvordan? Jo, det er to måter du som enkeltperson eller din bedrift kan bidra på:

  1. Før eller under kampen velger du et beløp per tilskuer som kommer for å se kampen. Eksempelvis hvis du gir 1kr per tilskuer og det kommer 1000 tilskuere på kampen, vil du motta en Vipps-forespørsel på 1000kr etter kampen er over.

  2. Du kan også bidra bare ved å møte opp! Kampen er GRATIS for alle. Jo flere tilskuere, desto mer øker inntektene. Som tilskuer, vil du altså bidra med å løfte beløpet Ryger vil få i støtte. Så ta med deg en venn, eller ti!

Følg denne linken for å bli med: https://bit.ly/3CndWfB

Hør fra en av sponsorene våre selv:

NSE Gruppen er en av Rygers største sponsorer og har lagt inn et bidrag til kronekampen 4. desember

Stian Kleggetveit, NSE Gruppen

Hvorfor bidrar dere i kronekampen?

Jeg er gammel håndballspiller og har tidligere spilt for Viking. Håndballen er en viktig arena som er forebyggende for barn og unge. Da trenger man et flaggskip som de unge kan se opp til og da er Ryger et spennende prosjekt det er naturlig å se til. Jeg var selv med da det var fusjon sist. Da følte jeg imidlertid ikke at breddeklubbene sto sammen, men nå er det jo enda flere klubber og lag som står bak Ryger. Sammen kan vi styrke kompetansen og breddeklubbene i regionen.

Kleggetveit fortsetter:

NSEs motivasjon for å bidra i kronekampen er todelt. På den ene siden blir det en konkurranse mellom oss og publikum. Jo flere som kommer, desto mer må vi ut med. Så blir det spennende å se om tilskuerne klarer å mobilisere. På den andre siden er det jo en spennende konkurranse med de andre sponsorene som også bidrar.

Helt konkret, hvordan registrerte du deg for å bli med?

Det er veldig enkelt å gå inn å registrere seg her: https://bit.ly/3CndWfB

Man trenger overhodet ikke å gi mye og det er ikke det samme som å inngå en sponsorkontrakt. Det er et enkeltbidrag på egne premisser og alle kan være med, alt fra enkeltpersoner til bedrifter. Man velger summen selv, og det kan være 50 øre til 200kr per mann.

Hvorfor er det viktig å bidra i kronekampen spesielt for sponsorer?

Som bedrift, blir en jo synliggjort. Det er tydelig hvem det er som bidrar. Kronekampen er et fint profileringsarbeid, og man får mye igjen for de små kronene man bidrar inn med.