Krs treneren før kvaliken: Vi er storfavoritter – Ryger

Krs treneren før kvaliken: Vi er storfavoritter

I går ble det klart at Kristiansand er motstander blir motstander i kvalifiseringskampen. Vi går inn til kampen som store «underdogs» og til Fædrelandsvennen sier Kristiansandtrener Torbjørn Evjen at slike kamper vinner de 8 av 10 ganger.

Nye tøffe kamper venter Jesper, Helgi og resten av Viking laget som her mot Follo

Kristiansand måtte bite i det sure eplet etter å ha tapt med 5 mål mot Haslum. Lite tydet det på at sørlendingene måtte ut i kvalik 15 minutt ut i første omgang. 14-8 ledelse og et hjemmelag som imponerte med stort tempo, guts og vinnervilje. På det tidspunktet så det ut til at det ble tur til Østlandet og ikke Sørlandet. Men så sa det stopp, bom stopp. Hjemmelaget var ikke til å kjenne igjen. Gjestene takket for invitasjonen, hentet inn og tok over ledelsen i kampen. Selv om Kristiansand gjorde et forsøk og kom 1 mål bak så var det liten tvil om at det var gjestene som ville mest. Dermed blir det sørlandstur på oss torsdag.

Trygve og resten av laget må finne sitt desiderte toppnivå om de skal by Kristiansand kamp om plassen i Rema 1000 ligaen

Vi gleder oss stort. Kvaliken har vært målet vårt hele sesongen og det beste vi kunne oppnå når seriestarten ble så svak som den ble. Vi vet at både statistikk og det meste teller for at Kristiansand blir laget som spiller i Rema 1000 ligaen neste sesong og at de fleste tenker som Kristiansandtreneren «dette er noe som Rema 1000 ligalaget tar enkelt».

Det kan det godt være de gjør, men vi skal selge oss dyrt. Vi skal nyte øyeblikket, vi skal gi de kamp og vi skal fylle Stavanger Idrettshall søndag 15. mai kl 19.00 og gjøre veien for Kristiansand til en ny kontrakt i Rema 1000 ligaen så kronglete og vanskelig som den kan bli.