Kruset inn to poeng mot Randesund – Ryger

Kruset inn to poeng mot Randesund

Vi vinner 31-19 over Randesund i onsdagens oppgjør i Stavanger Idrettshall. Randesund ble aldri noen målestokk og de to poengene var denne gang aldri truet.

Godt å ha Jonas tilbake etter skade, her i kjent stil. Foto Svein Erik Fylkesnes

Vi åpner noe rustent framover. Det var tydelig at det var en stund siden sist kamp og selv om vi fra første ball står bra bakover så brenner vi for mange sjanser. 4-1 blir til 4-4 når klokka passerer 12 minutt. Så knepper vi opp et hakk og vinner de neste 6 minuttene 6-0 og avgjør i realiteten kampen. Når pausesignalet går er vi 9 mål foran, 16-7.

Sindre overlister tidligere lagkamerat, Nicolai Bredemose Haugen i Randesundmålet. Foto Trine Nessler Wichmann

2. omgang blir en ren transportetappe der vi får rullert mye på laget og der vi kontrollerer inn seieren. Vi skal ikke legge for mye vekt på denne kampen, til det var Randesund for svake. Sett bort fra 6 målsscorer Ellingsberg hadde sørlendingene lite å komme med og i forhold til det laget vi spilte uavgjort mot i serieåpningen så var fraværet av både Robertson og Vatsaas merkbart. Det unge Randesundlaget vil få en tøff vårsesong og det skal mye til om de skal sikre flere poeng enn det de fikk av oss i serieåpningen.

Mikkel som alltid med tøffe dueller og solid innsats, idag kåret til vår beste spiller. Her får Randesund smake på danske muskler
Foto Svein Erik Fylkesnes

For vår del er det gledelig at det er bedring på skadefronten. Jonas spilte sin første kamp på lang tid etter et kraftig overtråkk i høst, Odne var på benken igjen og selv om det var Jon-Aksel som fikk løse av Eirik i mål på slutten så er det godt av nå har 3 skadefrie målvakter. Tilbake for fullt er også Lars-Henrik på venstrekanten. Mikkel Milling-Hansen ble kåret til vår beste spiller.

Gaston fikk spilletid og noterte seg for 2 mål. Foto Svein Erik Fylkesnes

I tillegg til Jon-Aksel fikk også ungguttene Gaston og Theodor minutter på banen, begge to noterte seg også for scoringer.

Allerede søndag er det ny kamp, denne gang mot Nøtterøy på bortebane. Årets førstedivisjon lever sitt eget liv, sett bort fra Follo og Randesund i hver sin ende av tabellen, kan alle slå alle og det skiller nå bare få poeng fra kvalik til nedrykk.

Linus og Ferdinand stopper Randesunds bestemann Ellingsberg. Foto Svein Erik Fylkesnes