L O K A L O P P G J Ø R – Ryger

L O K A L O P P G J Ø R

Endelig kamp. Og ikke hvilken som helst kamp. Det er lokaloppgjør, sånne kamper der tabell og styrkeforhold ikke betyr så mye og sånne kamper som alltid lever sitt eget liv. Søndag er heises skilleveggen opp mellom banene der vi trener side om side, det er mørkeblått mot hvitt, håndballvenner blir bitre rivaler og det blir et håndballdrama over 2 x 30 min.

Etter nesten 900 tilskuere i håndballdramaet mot Sandnes i siste hjemmekamp før jul så er ambisjonene og håpet om at mange også denne gangen vil komme til Stavanger Idrettshall for å støtte oss i fra tribunen, både de som er mørkeblå og de som er hvite. Nå er det lov å fylle hallen igjen. For å sikre oss god plass og at kampen ikke skal føre til mer smitte så tar vi ut tribunene på begge sider slik at alle som ønsker det skal få god plass til naboen.

Trondur gjorde 9 mål mot SIF i høst. Vi satser på at storspillet på landslaget fortsetter på søndag

Vi møttes også i september. Da vant vi 30-24 etter at vi ledet solid til pause. I den kampen ble Ole Andre Lerang vår bestemann, søndag blir det verken Lerang eller Jakobsen som skal vokte vårt mål, begge er dessverre ute med skader. Framover vil det være Trygve Jensen, Nicoali Bredmose Haugen og Simen Brown Halvorsen som skal gjøre livet surt for angrepsspillerne.

Ikke bare gult til Jonas i sist kamp, det røde kom litt senere. Søndag er Jonas klar for 2×30 min


4 spillere har spilt på motsatt lag. På SIF finner vi Mathias Larsen, Ferdinand Nordahl og Vetle Torsteinsbø . På vårt lag er det Tord Bleivik som har tatt turen fra hvitt til mørkeblått. Det er gode håndballvenner som møtes søndag, men søndag kl 18.00 kan vi garantere en ting, da er vennskapet byttet ut med prestisje og rivalisering.

Restriksjoner er borte, du har nå mulighet til å komme ut og se idrett live. Vi legger til rette for god plass, tribuner på begge sider for å sikre et trygt og smittefritt arrangement.

Sees vi? Billetter finner du i viking appen eller på viking.woow.no