Lars Henrik tar pause etter trøblete sesong – Ryger

Lars Henrik tar pause etter trøblete sesong

Etter 5 år i Stavanger Idrettshall som spiller for Viking og Ryger velger nå Lars Henrik Hygen å ta en pause for håndballen. Etter en sesong preget av skadet velger nå bergenseren å ta en pause for håndballen.

Foto Trine Nessler Wichmann

Etter et lengre skadeavbrekk i høst kom Lars Henrik for fullt tilbake rundt juletider og gjorde blant annet 8 mål i borteoppgjøret mot CSK. Dette var en av flere solide kamper av venstrekanten, men i kampen mot OSI kom en ny skade som satte han ut resten av sesongen. Etter mange timer på sykkel, i styrkerom og med alternativ trening tar han nå pause.Det har vært en fornøyelse å ha Lars Henrik i klubben disse 5 årene og det er selvsagt trist, men samtidig fullt forståelig, at han nå tar en pause for å få orden på skadene som har gitt han problemer sesongen igjennom.

Lars Henrik sier dette om årene i Stavanger:

Vil takke for 5 sesongen i Viking/Ryger. Har fått mange gode minner og venner gjennom håndballen. Vil også takke alle i klubben, spillere, trenere, støttepersonell og frivillige. Siste sesongen min var dessverre preget av skader og selvom jeg hadde noen gode kamper, fikk jeg ikke ut det jeg ønsket.

Blir spennende å se hva Ryger kan få til i fremtiden.

Det ble noen timer på denne. Nå Lars Henrik pause for å få orden på skadene. Foto Trine Nessler WichmannVi håper å se deg mye i hallen framover Lars Henrik, og vi håper alle at det er en pause du nå tar…